Datça Belediyesi'nden Demet Akalın'a tepki: 'Bizi hiç tercih etmemiş olmanızdan mutluluk duyuyoruz '

Dat%C3%A7a+Belediyesi%E2%80%99nden+Demet+Akal%C4%B1n%E2%80%99a+tepki:+%E2%80%99Bizi+hi%C3%A7+tercih+etmemi%C5%9F+olman%C4%B1zdan+mutluluk+duyuyoruz+%E2%80%99
ABONE OL

Demet Akalın'ın, Pınar Gültekin hakkında yayınladığı mesaja bir tepki de, Datça Belediyesi'nden geldi.

Datça Belediyesi'nden ünlü şarkıcı Demet Akalın'a Pınar Gültekin cinayeti ile ilgili paylamıyla ilgili bir tepki geldi.
Muğla'da 5 gündür kayıp olan ve bugün cansız bedeni bulunan üniversitesi öğrencisi Pınar Gültekin ile ilgili ünlü isimlerden de paylaşımlar geldi.
 
Ayrıldığı ve barışmak teklifini reddettiği Cemal Metin Avcı tarafından öldürülen Gültekin'in cesedi ormanlık alanda bulunmuştu.
Jandarmadaki sorgusunda suçunu itiraf edip, genç kızı aralarında kıskançlık nedeniyle çıkan kavgada boğazını sıkarak öldürdüğünü itiraf eden Cemal Metin Avcı, Gültekin ile konuşmak için otomobiliyle bağa evine gittiklerini, burada çıkan tartışmada  genç kızı dövdüğünü, bayılınca da boğazını sıkarak boğduğunu söyledi. 
 
Avcı, daha sonra Gültekin'in cesedini ormanlık alana götürüp, çöp varilinde yakarak üzerine beton döktüğünü ifade etti.
Ülkede her gün yaşanan ve gündem olan kadın cinayetlerine karşı tepki gösteren sosyal medya kullanıcıları da yaptıkları paylaşımlarla artık daha ağır cezaların gelmesini ve İstanbul Sözleşmesi'nin kaldırılmamasını istediklerini belirtiyor.
 
Pınar Gültekin hakkında bir paylaşımda şarkıcı Demet Akalın'dan geldi.
 
Ancak, Demet Akalın'ın paylaşımı kadın cinayatlerine tepki gösteriyor gibi görünse de, kendisi de tepki çeken bir mesaja imza attı.
Akalın, mesajında "O kadar iri ve uzun bi kızı nasıl sığdırdın varile. Beton dökmek ne ya" ifadelerini kullandı. 
 
Akalın'ın mesajına "Merak ettiğiniz bu mu gerçekten", "Nasıl sığdırmış? Soruya bakar mısın? Şaka gibi", "Kadının öldürülmesi değil de üzerine beton dökülmesi mi tek sorun", "Bu tweet'i atarken utanmadınız mı hiç", Sence kısa olan bir kız mı sığdırılmayı hak ediyor", "Boyu kısa bir kadın öldürülseydi sorun yoktu yani öyle mi" gibi yorumlar geldi.
 
Ünlü şarkıcıya bir tepki de, Datça Belediyesi'nden geldi.
 
Datça Belediyesi, Demet Akalın'ın tweetini alıntılayarak, "Tatil için bizi hiç tercih etmemiş olmanızdan mutluluk duyuyoruz. Umarız tercihiniz hiç değişmez" mesajını paylaştı.
 
 
twitter takip