Demir-çelik operasyonunda tutuklanan Eryılmaz, Ticaret Bakanı Muş ve Adalet Bakanı Bozdağ ile aynı karede!

Demir-%C3%A7elik+operasyonunda+tutuklanan+Ery%C4%B1lmaz,+Ticaret+Bakan%C4%B1+Mu%C5%9F+ve+Adalet+Bakan%C4%B1+Bozda%C4%9F+ile+ayn%C4%B1+karede%21;
ABONE OL

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, dün demir-çelik sektöründe faaliyet gösteren suç örgütlerine karşı 29 ilde yürütülen “Demir Yumruk” operasyonunda tutuklanan Hüseyin Eryılmaz’la ilgili çarpıcı bir fotoğraf paylaştı.

Demir-çelik sektöründe paravan şirketler üzerinden sahte faturalarla kamuyu zarara uğratan firmalara karşı 29 ilde yürütülen “Demir Yumruk” operasyonu kapsamında aralarında Hüseyin Eryılmaz’ın da olduğu 10 kişi, dün tutuklanmıştı.

Korkusuz gazetesi yazarı Barış Yarkadaş, operasyon kapsamında örgüt liderlerinden olduğu iddiasıyla tutuklanan Hüseyin Eryılmaz'ın Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Adalet Bakanı Bekir Bozdağ ile görüntülerini paylaştı.

Yarkadaş, "İlginç bir fotoğraf… Ticaret Bakanı Mehmet Muş, AKP Milletvekili Fevzi Berdibek ve Demir Çelik operasyonunda dün tutuklanan ve çete lideri olmakla suçlanan Hüseyin Eryılmaz, acaba ne konuşuyordu? Yer, Tavacı Recep… Ankara… Sanırım önemli konular…" açıklaması ile fotoğrafları sosyal medya hesabından yayımladı.

 

 

Yarkadaş, fotoğraflarla ilgili ise "Bu fotoğraflar sabah 09.06’da elime geçti. Hüseyin Eryılmaz biraz kilo aldığı İçin eski fotoğraflarıyla karşılaştırma yaptım ve doğruladım. Bu buluşma İçin pandeminin son günlerinde Tavacı Recep açtırılıyor ve yemek yeniyor. Muş ve Berdibek sanırım bir açıklama yapacaktır" notunu düştü.

twitter takip