Demirören çalışanlarının maaşları, 675 milyon dolar kredi aldığı Ziraat Bankası'ndan ödenecek!

Demir%C3%B6ren+%C3%A7al%C4%B1%C5%9Fanlar%C4%B1n%C4%B1n+maa%C5%9Flar%C4%B1,+675+milyon+dolar+kredi+ald%C4%B1%C4%9F%C4%B1+Ziraat+Bankas%C4%B1%E2%80%99ndan+%C3%B6denecek%21;
ABONE OL

Ziraat Bankası yetkilileri, bugün sözleşme imzalatmak için Demirören Medya binasına gitti...

Ziraat Bankası yetkilileri, bugün Doğan Medya Grubu’nun satışı sırasında 675 milyon dolar kredi verdikleri Demirören Medya Center binasına geldiler. Yetkililerin binada ne için bulundukları akıllara soru işareti getirirken, bir süre sonra gerçeğin ne olduğu da anlaşıldı.

Doğan Medya Grubu’nun satışı sonrası Demirören Medya Grubu çalışanları maaşlarını Garanti Bankası’ndan alıyordu. Bir süre sonra maaş ödemeleri İş Bankası’ndan yapılmaya başlandı. Ancak bu süreçte grup tekrar Garanti Bankası ile anlaşma yaparak çalışanların maaşlarını bu banka üzerinden ödemeye başladı.

Ziraat Bankası yetkilileri bugün Demirören Medya Grubu’nda çalışanlarla sözleşme imzalıyor…

Çalışanlar maaşlarını artık Ziraat Bankası’ndan alacak. 

KURUM İÇİ YAZIŞMAYLA DUYURDULAR!

Öte yandan çalışanlara geçtiğimiz günlerde gönderilen bir e-posta iLe maaşlarının 01.11.2020 tarihi itibariyle Ziraat Bankası'ndan ödeneceği duyurulmuştu.

İşte, Medyakoridoru'nun ulaştığı o yazışma:

"Değerli Çalışma Arkadaşlarımız,

Garanti Bankası ile olan maaş ödeme protokolü 30.09.2020 tarihi itibari ile sona ermiş olup 01.11.2020 tarihinden itibaren maaş ödemeleri Ziraat Bankası’ndan yapılacaktır.

Hesap açılışları ve bankomat kartların basımı ile ilgili işlemler devam etmektedir.Süreç ile ilgili detaylı bilgi, işlemlerin tamamlanması sonrası paylaşılacaktır.

twitter takip