Bahçeli, Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı: Onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın

Bah%C3%A7eli,+K%C4%B1l%C4%B1%C3%A7daro%C4%9Flu%E2%80%99nu+hedef+ald%C4%B1:+Onlar%C4%B1n+ko%C4%9Fu%C5%9Fundaki+bo%C5%9F+bir+ranzaya+sen+de+kapa%C4%9F%C4%B1+atars%C4%B1n
ABONE OL

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, 5'li çeteye sahip çıkarken, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yüklendi.

Cumhuriyet Halk partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu, muhalefetin '5'li çete' olarak adlandırdığı Kolin, Cengiz, Limak, Kalyon ve Makyol şirketlerine ilişkin eleştirileri üzerinden hedef alan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Türkiye’nin gelişmesi hususunda çok önemli destekleri bulunan iş adamlarımıza beşli çete iftirası atan Kılıçdaroğlu, terör çetesini ağzına almaktan sürekli kaçmaktadır. Kılıçdaroğlu eğer çete arıyorsa, sakladığı ve yüzünü kızartacak herhangi bir kirli bağlantısı da bulunmuyorsa Türk iş adamlarına değil hainlere bakmalı, haddini bilmelidir" dedi.

Bahçeli, şöyle devam etti:

"Kılıçdaroğlu terör örgütünün safına girmiş, bölücülüğün fanatik savunucusu haline gelmiş ve siyasi amigoluğuna soyunmuştur. Türkiye terörle mücadelesini icra ederken, CHP Genel Başkanı'nın Van'daki konuşması terörizme uzatılmış zeytin dalıdır. Kılıçdaroğlu, 'Demirtaş'ın, Kavala'nın serbest bırakılmasını istiyorsanız, bize katılın' dedi. Sayın Kılıçdaroğlu, şu gerçeği kafana sokacağım. Kılıçdaroğlu sen itiraz etsen de Demirtaş teröristtir, bölücüdür. Osman Kavala sorosçudur, şaibeli suçludur. Sayın Kılıçdaroğlu, terörist Demirtaş'ın hasretini ziyadesiyle çekiyorsan, Kavala olmadan yaşayamıyorsan biraz daha devam et, sonunda kanun yoluyla onların koğuşundaki boş bir ranzaya sen de kapağı atarsın."

twitter takip