Devlet Bahçeli'den şikayetçi oldu!

Devlet+Bah%C3%A7eli%E2%80%99den+%C5%9Fikayet%C3%A7i+oldu%21;
ABONE OL

Dün gece yaptığı sosyal medya paylaşımlarıyla 5-6 kişilik bir grubun zorla evine girmeye çalıştığını söyleyen Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu, Ülkü Ocakları Genel Başkanı'nın tehdit mesajını hatırlatarak Devlet Bahçeli’den şikayetçi oldu.

Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu dün gece 23.01'de evinin basıldığını ve jandarmadan yardım istediğini Twitter hesabından duyurdu. Bayraktaroğlu, yaşadıklarını Twitter'dan şu paylaşımlarla duyurdu:

''Değerli arkadaşlarım. Bu gece saat 23.01’de Bir grup eli sopalı yüzleri beyaz bezle örtülü evimin kapısına gelip çiçek sepetinden çiçek getirdiklerini söylediler. Çiçekçinin telefonunu istedim telefon numarası veremeyince şüphelendim ve bendeki telefon numarasından jandarma karakol komutanını aradım.

"Evime zorla girmek istediler"

Hemen Akyaka jandarma karakol Komutanlığı aradım ve evime 5-6 kişilik bir grubun baskın yaptığını kapımı tekmeleyerek zorla evime girmek istediklerini söyledim.

Jandarma Komutanıyla yüksek sesle konuşunca yardım çağırdım anladılar ve hep birlikte bahçemizi koşarak terk ettiler kısa bir süre sonra da jandarma ekibi geldi.

Öncelikle ülkü ocakları genel başkanına bana operasyon düzenlenmesi emrini veren MHP Genel başkanı Devlet Bahçeli'den şikayetçiyim. Kanıtım ülkü ocakları genel başkanının tarafıma gönderdiği tehdit mesajıdır.''

Ülkü Ocakları Genel Başkanı tehdit etmişti

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım, Memduh Bayraktaroğlu'nu sosyal medya üzerinden tehdit etmişti. Bayraktaroğlu'na "Köpek" diyen Yıldırım, "Tasmanı boynuna dolayıp gezdireceğimizden şüphen olmasın." diyerek tehdit savurmuştu. 

Erol Önderoğlu: Kınıyoruz!

Sınır Tanımayan Gazeteciler (Reporters Without Borders) İnter temsilcisi Erol Önderoğlu, "Eli sopalı bir grubun dün gece Korkusuz Gazetesi yazarı Memduh Bayraktaroğlu'nun evini basmasını kınıyoruz. Şiddete bel bağlayan siyasete son verilmeli, bu vahim olay ciddiyetle soruşturulmalıdır" açıklamasını yaptı. 

twitter takip