Devlet Bahçeli'yi eleştirmişti! Meral Akşener'in basın danışmanına saldırı düzenlendi!

Devlet+Bah%C3%A7eli%E2%80%99yi+ele%C5%9Ftirmi%C5%9Fti%21;+Meral+Ak%C5%9Fener%E2%80%99in+bas%C4%B1n+dan%C4%B1%C5%9Fman%C4%B1na+sald%C4%B1r%C4%B1+d%C3%BCzenlendi%21;
ABONE OL
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in basın danışmanı ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Murat İde evinin önünde saldırı girişimine uğradı.
Yeniçağ'da yer alan habere göre; İde'nin, KRT'de saat 11:00'da yayınlanan "Burası Çok Önemli" isimli programın ardından evine giderken yol boyunca 3 araç tarafından takip edildiği, saldırıyı 7-8 kişilik bir grubun gerçekleştirdiği öğrenildi.
İde'nin yumruklu ve sopalı saldırı sırasında ruhsatlı silahını çektiği ve havaya ateş ederek kurtulduğu belirtilirken, saldırganların kaçtığı öğrenildi. İde'nin şu anda Emniyette ifade verdiği kaydedildi. İSMET BÜYÜKATAMAN HEDEF GÖSTERMİŞTİ MHP Genel Sekteri İsmet Büyükataman, Murat İde'yi "Devlet bey, ben yoruldum!" başlıklı yazısının ardından hedef gösteren bir açıklama yapmıştı.
Ataman açıklamasında, "Ben yoruldum. Ben usandım. Ben sustum.' diyen ve açıklamaları çarpıtmak üzerine kurulu gazetecilik anlayışına sahip yabancı 'ide'lere 'Yorulmazsın, usanmazsın.' demiyoruz, 'Sen utanmazsın, sen arlanmazsın' diyoruz." ifadelerini kullanmıştı. Ataman'ın 26 Aralık tarihinde yaptığı bu açıklamadan iki gün sonra, İde saldırıya uğradı. Konuyla ilgili Meral Akşener de sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı. Akşener, Twitter hesabından yaptığı açıkalamada; saldırıyı kınayarak Murat İde'ye geçmiş olsun dileklerini iletti ve "Biz İYİ'ler, milletimiz için doğru bildiklerimizi daima cesurca söyleyecek, hiçbir tehdide boyun eğmeyecek ve asla susmayacağız" dedi. async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"> GAZETECİLERE SALDIRILAR SON ZAMANLAR ARTTI! Son zamanlarda gazetecilere saldırı haberlerinin arka arkaya gelmeye başladı. Yine Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ'ın Mayıs 2019'da uğradığı saldırının ardından Odatv.com yazarı Sabahattin Önkibar saldırıya uğramıştı. Haziran ayında ise Yeni Akit Haber Müdürü Murat Alan saldırıya uğramıştı. Yeniçağ'ın eski Ankara Temsilcisi Ahmet Takan da, Kasım 2019'da saldırıya uğramıştı. Yapılan saldırıların ardında ise MHP'ye yakın isimlerin olduğu iddia edilmişti.  
twitter takip