Dünyayı geziyordu! Ünlü sunucu Akkul korona tedavisi görüyor!

D%C3%BCnyay%C4%B1+geziyordu%21;+%C3%BCnl%C3%BC+sunucu+Akkul+korona+tedavisi+g%C3%B6r%C3%BCyor%21;
ABONE OL

Çok Gezenti programını sunan Burak Akkul, koronavirüs şüphesiyle tedavi gördüğünü ancak test sonuçlarının kendisine ya da eşine açıklanmadığını belirtti.

 
teve2 kanalında dünyayının çeşitli şehirlerini gezerek krana getiren 'Çok Gezenti' programının sunucusu Burak Akkul, Twitter hrsabından yaptığı açıklama ile 5 gündür koronavirüs şüphesiyle karantina altında olduğunu ve hastanede tedavi gördüğünü açıkladı.
 
Doktoların kendisi ve eşine koronavirüs testinin sonucunu söylediklerini ancak kendisinin test sonucunun pozitif olduğunu düşündüğünü belirten Burak Akkul, Bakanlığa seslenerek "Bize sonucu söylemeleri lazım. Çok üzülüyoruz. Çok acı çekiyoruz" dedi.
 
Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde olduğunu da belirten Burak Akkul şunları söyledi:
 
Çok Gezenti gibi bir işi yapmanın getiri belki. 5 gün oldu Kartal Eğitim Araştırma Hastanesi'nde corona şüphesi ile karantinadayım ve tedavi görüyorum.Bence corona pozitif tedavi görüyorum ama şöyle bir şey var malesef 72 saat, 96 saat oldu bize eşime de bana da bunun sonucunu söylemiyorlar. Sizden ricam bunu mümkün olduğunca yaymanız. Bakanlıktan çok rica ediyorum bize bunu söylemeleri lazım, sonucu söylemeleri lazım.Çok üzülüyoruz, çok acı çekiyoruz.
 
 
twitter takip