Ebubekir Şahin hakkındaki yorumlar için savcılığa başvuruyor: 'Sosyal medya; hakaret, küfür ve tehdit yeri değildir...'

Ebubekir+%C5%9Eahin+hakk%C4%B1ndaki+yorumlar+i%C3%A7in+savc%C4%B1l%C4%B1%C4%9Fa+ba%C5%9Fvuruyor:+%E2%80%99Sosyal+medya;+hakaret,+k%C3%BCf%C3%BCr+ve+tehdit+yeri+de%C4%9Fildir...%E2%80%99
ABONE OL

Ebubekir Şahin, sosyal medya veya farklı mecralarda hakkında yapılan tehdit ile hakaretleri savcılığa verdiğini duyurdu.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kendisi ve üst kurul hakkında hakaret içerikli paylaşımlar yapan kullanıcılar yasal işlem yapılacağını açıkladı.
 
Son günlerde özellikle muhalif kanallara verilen cezalar ve eski üye Faruk Bildirici'nin israf açıklamaları nedeniyle tartışmalı bir gündemin içinde bulunan RTÜK'ün (Radyo Televizyon Üst Kurulu) Başkanı Ebubekir Şahin de eleştirilerin odağı olmuştu.
 
Kendisi ve üst kurul hakkında sosyal medyada paylaşılan mesaj ve yorumlar hakkında bir açıklama yapan Şahin, hakaret ve tehdit içerikli olanlar hakkında yasal işlem başlatılacağını duyurdu.
 
"Sosyal medya; hakaret, küfür ve tehdit yeri değildir" diyen Şahin "Şahsıma ve Üst Kurulumuza gerek sosyal medyadan gerekse başka mecralardan yapılan hakaret ve tehditlerle alakalı tüm mesajlar ve paylaşımlar tek tek incelenmiş olup suç teşkil edenler ve mesaj sahipleri hakkında Cumhuriyet Savcılıkları nezdinde yasal işlem başlatılmıştır" ifadelerini kullandı. 
 
twitter takip