Ece Üner, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslendi, sokağa çıkma yasağı istedi!

ABONE OL

Show TV spikeri Ece Üner, bu sefer de Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslenerek, sokağa çıkma yasağının gelmesi gerektiğini vurguladı.

 
Show TV Ana Haber Bülteni sunucusu Ece Üner, haber bülteni sırasında yaptığı konuşmasıyla yine gündem oldu.
 
Üner,vatandaşların kendisine gönderdiği mesajları iletmek için Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya seslendi.
 
Sözlerine "Siz böylesi zor bir dönemde hepimiz için çok büyük bir şanssınız. Babacanlığınız, iyi niyetiniz ve çalışkanlığınız bu zor dönemi atlattıktan sonra da asla unutulmayacak" diyerek başlayan Ece Üner, kamu yararına bir iş yaptıklarını söyleyerek, halktan gelen iki konuyu Bakan Koca'ya iletti.
 
Ece Üner, açıklamaların geç saatte gelmesinden dolayı morali bozulan ve düzgün uyuyamayan vatandaşların bu durum karşısında bağışıklık sisteminin zorlandığını ifade etti.
 
Ece Üner ikinci olarak da, Bakan Koca'nın söylediği "Herkes kendi OHAL'ini ilan etsin"açıklamasına değinerek, özel sektörde çalışanların böyle bir şansı olmadığını belirtti ve şunları söyledi:
 
"Özel sektörde çalışanlar işverenine ben kendi OHAL'imi ilan ediyorum diyemez. Tezgahdaki, atölyedeki, fabrikadaki emekçi çalışmak zorunda. Hal böyle olunca konu sınıfsal bir mevzuya dönüşüyor, herkes kendi OHAL'ini yaşar olmuyor. Sizin iyi niyetinize inancımız sonsuz. Bu konuları size ilettik"
 
Üner, bundan sonra da akşam saatlerinde yine vaka ölüm oranlarını açıklayan Fahrettin Koca'nın Twitter mesajına cevap vererek, her gün milyonlarca insanın hayatlarını kazanmak için toplu taşıma ile işe gitmek zorunda olan vatandaşları hatırlattı ve alınacak tedbirlerin yetersiz kalacağını söyledi. Ünlü haberci, sokağa çıkma yasağı ilan edilmesi gerektiğini vurguladı. 
 
Bu arada; Koca'nın son açıklamasına göre de; koronavirüs görülen vaka sayısı 3.629'a ulaşırken, 16 yeni ölüm ile de hayatını kaybedenlerin sayısı 75'e çıktı.
twitter takip