Edirne Valiliği'nden kritik uyarı! Mahalleler karantinaya alındı!

Edirne+Valili%C4%9Fi%E2%80%99nden+kritik+uyar%C4%B1%21;+Mahalleler+karantinaya+al%C4%B1nd%C4%B1%21;
ABONE OL

10 Mart'ta Türkiye'de de ilk vakanın gördüldüğü koronavirüs nedeniyle Edirne'de bazı mahalleler karantinaya alındı. Polis, anons yaparak vatandaşları evlerine gönderiyor.

 
Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkarak tüm dünyaya yayılara bir pandemiye dönüşen ve Türkiye'de şu ana kadar 13.531 kişide görülen ve 214 can alan koronavirüs nedeniyle Edirne'de karantina ilan edildi.
 
Koronavirüs vakalarının görüldüğü Edirne'nin birçok mahallesi karantinaya alınırken, sokaklarda dolaşan polisler de vatandaşları evlerine dönmeleri konusunda uyarıyor ve ikinci bir uyarıya kadar evlerinden çıkmamaları ya da evlerine misafir kabul etmemeleri konusunda anonslar yapıyor.
 
 
Edirne Valiliği'nin sosyal medya hesabında yapılan açıklamda da; "Değerli hemşehrilerimiz bazı mahallelerimizde koronavirüs vakası çıkmıştır. Kendinizi ve sevdiklerinizi korumak adına ikinci bir uyarıya kadar lütfen hayati bir ihtiyaç olmadıkça evinizden dışarı çıkmayınız.Komşularınızı ziyarete gitmeyiniz, ziyaret taleplerini kabul etmeyiniz" denildi.
twitter takip