Ekiplerin canlı yayında konuştuğu Azize enkazdan kurtarıldı!

Ekiplerin+canl%C4%B1+yay%C4%B1nda+konu%C5%9Ftu%C4%9Fu+Azize+enkazdan+kurtar%C4%B1ld%C4%B1%21;
ABONE OL

Elazığ'da dün akşam meydana gelen 6,8'lik deprem sonrası kurtarma ekipleri enkaz altındaki bir kişiyle telefonla iletişime geçti.

İsminin Azize olduğu öğrenilen kadına kurtarma ekipleri yapması gerekenleri anlatarak enkaz altında kalan diğer insanlara seslenip iletişime geçmesi istedi. Bu anlar ise canlı yayında ekranlara geldi.

Bu anlardan sonra da, Azize ismi Twitter gündeminde ilk sıralara yerleşti. Herkes, umutla Azize ve yakınlarından gelecek güzel haberi bekliyor. Kurtarma ekibindeki görevli, telefonda konuştuğu Azize isimli vatandaşa, "Konuşabilen herkese seslen. Çocuklarına seslen. Hepsini konuştur. Hiç kimse uyumasın. Burnunuzdan nefes alın ağzınızdan verin. Sakin sakin. Hepsi konuştur. Azize herkesle konuş, hiç kimse susmasın. Korkacak hiçbir şey yok. Hepimiz buradayız. Azize sen bir annesin, aşağıdaki herkesin annesi sensin. Bizim tek iletişim kurduğumuz kişi sensin. Sen daha güçlü olacaksın. Ağlamıyorsun sakin oluyorsun. Hepsine destek oluyorsun" diyerek sakinleştirmeye ve yapması gerekenleri anlatmaya çalıştı. async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"> AZİZE ENKAZDAN ÇIKARILDI! 17 saattir enkazdan olan Azize'nin 14:50 sıralarında enkazdan çıkarıldığı öğrenildi.
twitter takip