Ekrana dönmeye hazırlanan Mehmet Ali Erbil, Sabah'a konuştu: Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun

Ekrana+d%C3%B6nmeye+haz%C4%B1rlanan+Mehmet+Ali+Erbil,+Sabah%E2%80%99a+konu%C5%9Ftu:+Cumhurba%C5%9Fkan%C4%B1m%C4%B1zdan+Allah+raz%C4%B1+olsun
ABONE OL

Yakın bir tarihte Çarkıfelek yarışmasıyla yeniden ekrana döneceğini açıklayan Mehmet Ali Erbil, Sabah gazetesine röportaj verdi.

Bir süredir kaçış sendromu hastalığı nedeniyle zor günler geçiren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, Sabah gazetesinden Tuba Kalçık'ın sorularını yanıtladı. Erbil, röportajda “Yaşadıklarım maneviyatımı derinden etkiledi” derken, “Hastalıkla birlikte Allah’a bağlandım, inancım kuvvetlendi. Yaşadığım her şeyi kader olarak görüyorum. Sık sık türbe ziyaretleri yapıyorum. Hacca gitmek istiyorum” dedi.

Türkiye'nin sağlık sistemi de öven Erbil, "20 yıldır ayda bir hastaneye yatıp ilaç alıyorum. SSK'lıyım, devletime hizmet verdim. Devletim de bana sahip çıkıyor. İlaçlarımı karşılıyor. Allah devletimizden razı olsun, sağlık sistemimiz çok iyi. Los Angeles'ta hastalığım tetiklenince acile götürdüler beni. Acilde iki saat beklettiler, o sürede kendi kendime iyileştim. Yatıp kalkıp sağlık sistemimize teşekkür etmeliyiz" diye belirtirken, "Cumhurbaşkanımızdan da, Sağlık Bakanımızdan da Allah razı olsun" dedi.

Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN...

twitter takip