Ekrem İmamoğlu ve Ali Koç, tartışmanın ardından bir araya geldiler iddiası!

Ekrem+%C4%B0mamo%C4%9Flu+ve+Ali+Ko%C3%A7,+tart%C4%B1%C5%9Fman%C4%B1n+ard%C4%B1ndan+bir+araya+geldiler+iddias%C4%B1%21;+
ABONE OL

Sözcü gazetesi yazarı Aytunç Erkin, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yaşadıkları tartışmanın ardından bir araya geldiğini öne sürdü

Sözcü gazetesi köşe yazarı Aytunç Erkin, bugünkü köşe yazısında İmamoğlu ile Koç arasında yaşanan tartışmayı özetledi. İki ismin eski TÜSİAD Başkanı Erol Bilecik'in ofisinde bir buluşma gerçekleştirdiğini belirten Erkin, 7 Mayıs'ta yaşananların ardından telefon trafiğinin gerçekleştiğini ve 8 Mayıs Pazar günü de İmamoğlu ile Koç'un Fenerbahçe Başkan Vekili, iş insanı Erol Bilecik'in ofisinde bir araya geldiğini ifade etti.

İmamoğlu ile Koç arasında geçen görüşmede, İBB Başkanı'nın Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanlığı'na seçilen Uğur Dündar ziyaretinden 7 Mayıs'a kadar geçen sürede yaşananların masaya yatırıldığı belirtilirken; kravat, kitap, forma ve ikilinin birbirlerine karşı sert sözlerinin gündeme geldiği öne sürüldü.

HENÜZ RESMİ AÇIKLAMA YOK!

Fenerbahçe ve İBB kaynaklarından herhangi bir resmi açıklama yapılmazken, ilerleyen günlerde detayların netleşeceği ancak Bilecik'in ofisinde gerçekleşen zirveyle buzların eridiği iddia ediliyor.

twitter takip