Ekrem İmamoğlu'nun danışmanından açıklama! Program TRT'de olmayacak mı?

Ekrem+%C4%B0mamo%C4%9Flu%E2%80%99nun+dan%C4%B1%C5%9Fman%C4%B1ndan+a%C3%A7%C4%B1klama%21;+Program+TRT%E2%80%99de+olmayacak+m%C4%B1?
ABONE OL

YSK kararıyla iptal edildikten sonra 23 Haziran'da yenilenecek olan İBB seçimleri öncesinde mazbatası elinden alınan CHP adayı Ekrem İmamoğlu ve AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın birlikte bir programa katılması bekleniyor. Program için TRT'de olacak söylentilerini ise Murat Ongun yalanladı.

YSK kararıyla iptal edildikten sonra 23 Haziran'da yenilenecek olan İBB seçimleri öncesinde mazbatası elinden alınan CHP adayı Ekrem İmamoğlu ve AK Parti'nin adayı Binali Yıldırım'ın birlikte bir programa katılması bekleniyor. Kanalı da merakla beklenen program için TRT'de olacak söylentilerini ise Murat Ongun yalanladı. 

Habertürk TV'de 'Türkiye'nin Nabzı' programını yapan Didem Arslan Yılmaz'ın çağrısıyla başlayan ve bir süredir gerçekleşip gerçekleşmeyeceği tartışılan program için Binali Yıldırım dün akşam TRT'de katıldığı canlı yayında 'Kesin olacak' demişti.

24 TV Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel de canlı yayında programın TRT'de yapılacağını, bir moderatör tarafından yönetileceğini ve sadece iki adayın katılacağını belirterep detayların Pazartesi günü belli olacağını açıklamıştı.

Yiğitel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da TRT'de yapılacak programı onayladığını söylemişti.

Ancak; Ekrem İmamoğlu'nun Halk TV'de yayınlanan 'Medya Mahallesi' programına konuk olan danışmanı Murat Ongun bu haberler için "'Bu iddiadan Ekrem İmamoğlu'nun da, benim de haberimiz yok' açıklamasını yaptı.  

twitter takip