Ekrem İmamoğlu'nun Sabah gazetesi yazarına verdiği cevap sosyal medyayı salladı!

Ekrem+%C4%B0mamo%C4%9Flu%E2%80%99nun+Sabah+gazetesi+yazar%C4%B1na+verdi%C4%9Fi+cevap+sosyal+medyay%C4%B1+sallad%C4%B1%21;
ABONE OL

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun dün katıldığı Star TV- NTV ortak canlı yayınında Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu'nun sorusuna verdiği cevap sosyal medyayı salladı.

CHP'nin İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun dün katıldığı Star TV- NTV ortak canlı yayınında Sabah gazetesi yazarı Okan Müderrisoğlu'nun sorusuna verdiği cevap sosyal medyayı salladı.

Müderrisoğlu, Ekrem İmamoğlu'na Ordu'da yaşanan VIP gerginliği konuşulurken "Koç grubu sizi destekliyor mu? Koç grubu ile ilişkiniz var mı?" sorusunu yönetti.

İmamoğlu'nun bu soruya verdiği "Sizin mensubu olduğunuz grubun iktidar partisiyle olan münasebetinin milyonda biri kadar benim o grupla münasebetim yok" cevabı sosyal medyaya damgasını vurdu.

Ekrem İmamoğlu'nun bu cevabını çok beğenen kullanıcılar sosyal medyada Müderrisoğlu'na yüklendi.

Müderrisoğlu da, reklam arasından dönüşte kendisine Koç Grubu yanıtından sonra sosyal medyadan çok yüklenildiğini ifade etti ve İmamoğlu ile bir kez daha tartışma yaşadı.

Müderrisoğlu için yapılan yorumlardan bazıları şu şekilde:

-Ekrem İmamoğlu Star TV'de. Okan Müderrisoğlu'nun tüm müdahalelerine rağmen müthiş performans gösteriyor

-Bu akşam Ekrem İmamoğlu'na tuzak kurma görevini (!) üstlenmiş görünen Okan Müderrisoğlu seleflerine göre pek zayıf çıktı,daha ilk hamlesinde fena çarpıldı

-Nagehan Alçı’ya erkek makyajı yaparak Okan Müderrisoğlu kılığına sokan Star TV- NTV makyöz ekibine tebrikler

-Okan Müderrisoğlu Ahmet Hakan'dan el almış. Aynı tarz, aynı tavır, aynı tarafgirlik, aynı "konuğu konuşturmama", aynı "konuğun lafını kesme", aynı "konuğun her söylediğini çürütmeye kalkışma", aynı dangalaklık.

-NTV-Startv'nin yaptığı programda Okan Müderrisoğlunun ne işi vardı? Bunu bana açıklayabilecek biri var mı?

-NTV deki program NTV-Sabah ortak yayını mıydı? Eğer öyle değilse, Okan Müderrisoğlu NTV'nin programına niye katıldı? İlginç seyler. Olsun bakalım.

-Okan Müderrisoğlu'nun katkısıyla Ekrem İmamoğlu'nun oyları 2 puan daha yükselmiştir. Kendi kalelerine gol atmaya doyamadılar...

twitter takip