Erdoğan’dan il başkanlarına talimat: Yarın seçim olacakmış gibi çalışın

Erdo%C4%9Fan%E2%80%99dan+il+ba%C5%9Fkanlar%C4%B1na+talimat:+Yar%C4%B1n+se%C3%A7im+olacakm%C4%B1%C5%9F+gibi+%C3%A7al%C4%B1%C5%9F%C4%B1n
ABONE OL

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, il başkanlarına 'yarın seçim olacakmış gibi hızlı ve titiz' çalışmaları için talimat verdiği açığa çıktı. Erdoğan'ın il başkanlarını da üye sayılarına göre puanlayacağı belirtildi.

Erdoğan, partisinin il başkanlarına yarın seçim olacakmış gibi titiz çalışmaları ve dar gelirli ailelere tek tek ulaşmaları talimatı verdi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün gerçekleşen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda partisinin il başkanları ve belediye başkanlarıyla bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın il başkanlarına "sahaya inin, her haneye ulaşın, tek tek gönül alın" talimatı verdiği öğrenildi.

‘HIZLI VE TİTİZ ÇALIŞIN’ TALİMATI

Özellikle küskünlere yoğunlaşılmasını isteyen Erdoğan’ın büyükşehirlerde de üye sayısının artırılmasını istediği öğrenildi. İHA’nın haberine göre; büyükşehirlerin üye sayısını arttırmak için sahada olun talimatı veren Erdoğan, il başkanlarından yarın seçim olacakmış gibi “hızlı ve titiz” çalışmalarını istedi.

İL BAŞKANLARINA PUANLAMA

Erdoğan'ın ayrıca her il başkanının haftalık bir rapor hazırlamasını, partiden kaç üyenin ayrıldığı, yerine kaç üye kazandırıldığının raporlanmasını istediği öğrenildi. Bu raporlar üzerinden il başkanlarına performans puanı verileceğini söyleyen Erdoğan’ın ekonomik sıkıntı çeken ailelere özellikle ulaşılması talimatı vererek, illerde ne kadar dar gelirli varsa tek tek ziyaret edilmesini istediği öğrenildi. Erdoğan'ın bu ziyaretlerde önceliğin esnaf ve dar gelirliler olmasını istediği öğrenildi.

(İHA)

twitter takip