Eren Erdem'den Savcı Sayan'a: Belli ki bu arkadaş, kaos yaratmayı planlıyor ve bizi tehdit ediyor

Eren+Erdem%E2%80%99den+Savc%C4%B1+Sayan%E2%80%99a:+Belli+ki+bu+arkada%C5%9F,+kaos+yaratmay%C4%B1+planl%C4%B1yor+ve+bizi+tehdit+ediyor
ABONE OL

Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan, Millet İttifakı'nın seçimi kazanması durumunda 6-7 ay içinde yeni bir seçim olacağını söyleyerek, 'O 6-7 ay içerisinde bu ülkenin Suriye'ye dönmeyeceğinin garantisini veremem' dedi. Savcı Sayan'a ilk yanıt Cumhuriyet Halk Partisi Parti Meclisi Üyesi (PM) Eren Erdem'den geldi.

CHP'li Erdem, Savcı Sayan'ın "Millet İttifakı'ndan bir aday, Cumhurbaşkanlığı'nı kazanırsa bu ülke en geç 6-7 ay içerisinde seçime gider. Yönetemezler. Yapamazlar. Sayın Erdoğan ve ekibi yüzde 65-70 ile geri döner. Fakat o 6-7 ay içerisinde bu ülkenin Suriye'ye dönmeyeceğinin garantisini veremem" sözlerine deyim yerindeyse ateş püskürdü.

"TEHDİT EDİYOR"

Sayan'ın sözlerinde tehditvari bir üslup olduğunu belirten CHP'li isim, "Türkiye Cumhuriyeti o gün geldiğinde gereğini yapar, asla bir kaosa müsade etmez! Boş hayal!" diyerek Sayan'a tepki gösterdi.

Sosyal medya hesabından açıklamalar yapan Erdem, şunları söyledi:

"Savcı Sayan, "Millet ittifakı kazanırsa ülke Suriye'ye döner" demiş. Bizim tek gayemiz Türkiye'yi normalleştirmek. Ama belli ki bu arkadaş, kaos yaratmayı planlıyor ve bizi tehdit ediyor. Türkiye Cumhuriyeti o gün geldiğinde gereğini yapar, asla bir kaosa müsade etmez! Boş hayal! Seçimi kazanacağız. Çok hızlı bir biçimde ülkemizin ağzına kadar dolu olan problem sepetini boşaltmak için işe koyulacağız. Kaos sevdalısı kişiler elbette olacaktır. Onlara gereğini yargı ve devletin kolluk güçleri yapacaktır. Savcı Sayan boşa heveslenmesin, kaosa fırsat vermeyiz. "

 

twitter takip