Erkan Petekkaya'dan eleştirilere cevap geldi: 'Herkesin evinde Netflix yok... '

Erkan+Petekkaya%E2%80%99dan+ele%C5%9Ftirilere+cevap+geldi:+%E2%80%99Herkesin+evinde+Netflix+yok...+%E2%80%99
ABONE OL

Rol aldığı dizinin setinde çektiği video ile tepki çeken ünlü oyuncu Erkan Petekkaya gelen eleştiriler hakkında bir açıklama yaptı.

Rol aldığı 'Gel Dese Aşk' dizisinin setinde çektiği ve sosyal medya hesabında yayınladığı koronavirüs videosuyla tepki çeken ünlü oyuncu Erkan Petekkaya gelen tepkilere cevap verdi.
 
Ünlü oyuncu çekimlerine ara verilmeyen dizisinin setinde ekip arkadaşlarıyla birlikte sözleri kendisine ait olan 'oy korona' adlı bir şarkı seslendirmiş ve vatandaşlara evde kalma çağrısı yapmıştı.
 
Ancak, videoda set çalışanlarının sosyal mesefaye dikkat etmeden birbirlerine oldukça yakın ve iç içe olması dikkat çekmiş, böyle bir ortamda dizi çekilirken Erkan Petekkaya'nın evde kalın temalı şarkı söylemesi samimi bulunmamıştı.
 
Erkan Petekkaya'nın bu tavrı sorumsuzca bulunmuş ve birçok meslektaşı ile meslek örgütü ağır şekilde eleştirmişti.
 
Petekkaya'ya en sert eleştiri de, bir dönem ciddi polemik yaşayıp mahkemelik olduğu eski rol arkadaşı Nurgül Yeşilçay'dan geldi.
 
Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya için "Uyuşturucu zararlı. Alkol zararlı. Salaklık zararlı. Adam sanmak daha da zararlı. E ben anlattım bunları" mesajını yayınladı.
 
Erkan Petekkaya ise; gelen bu eleştirilere yine sosyal medya hesabından yayınladığı bir mesaj ile cevap verdi.
Sokağa  çıkma yasağı ilan edilmedikçe birilerinin çalışmaya devam edeceğini belirten Petekkaya, herkesin evinde Netflix ya da Dijitürk gibi platformlar olmadığını belirtti.
 
Erkan Petekkaya'nın bu açıkması "Dizinin setine ara verilmemesi evet sizin karar verebileceğiniz bir şey değil. Ama yine de o videoyu çekerek daha riskli bir ortam oluşturuyorsunuz. Konuyu değiştirerek kendizi haklı çıkarmaya çalışmayın" yorumlarına neden oldu.
 
Erkan Petekkaya daha sonra açıklama mesajını sildi ancak tepki çeken video hala Instagram hesabında duruyor.
 
Erkan Petekkaya açıklamasında şunları söyledi:
 
"Tuzu kurular siz sanıyor musunuz herkesin evinde Netfilix , ondan bağımsız Digiturkportal var. Onlar ne izleyecek? Sokağa çıkma yasağı ilan edilmedikçe birileri çalışacak. Topu kişilere atmayın ofsayta düşersiniz.
 
Herkes kendi kapısının önünü süpürecek. Yalan söylemeyecek. İşçi aidatlarını bir takım masalarda yiyen sendikacılar, tuzu kuru oyuncular, bir de işçiye sor. Ben teker teker sordum hepsi çalışmak istedi.
 
Herkes evinde ve bize ihtiyaçları var. Haydi kalın sağlıcakla. Sevene sevmeyene iyi seyirler. Bilim Kurulu söylesin son sözü siz değil. (Onların da hesabını tarih soracak). Soruna dikkat böyle çekilir. Kendine iyi bak, tek çözüm bu. Artık herkes başkası için kendisine bakmayı öğrenecek. Allah'ın sopası var."
 
twitter takip