Ertuğrul Özkök: Her defasında açıp Emin Çölaşan nasıl yazıyor diye bakıyorum

Ertu%C4%9Frul+%C3%96zk%C3%B6k:+Her+defas%C4%B1nda+a%C3%A7%C4%B1p+Emin+%C3%87%C3%B6la%C5%9Fan+nas%C4%B1l+yaz%C4%B1yor+diye+bak%C4%B1yorum
ABONE OL

Hürriyet yazarı, sosyal medyada kendisine yöneltilen 'Memleketin bunca meselesi varken sen nelerle meşgulsün... Bak Emin Çölaşan nasıl yazıyor...” eleştirisine böyle yanıt verdi...

Hürriyet gazetesi köşe yazarı Ertuğrul Özkök, bugünkü köşe yazısına Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan'ı taşıdı. Özkök, "Emin Çölaşan gibi yazmak istiyorum, lakin olmuyor" başlığıyla kaleme aldığı yazısında, sosyal medyada kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

"Ne zaman Instagram’da bir paylaşım yapsam altına mutlaka şu yorumlar geliyor: “Memleketin bunca meselesi varken sen nelerle meşgulsün... Bak Emin Çölaşan nasıl yazıyor...” diyen Özkök, Çölaşan'la ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Her defasında açıp Emin Çölaşan nasıl yazıyor diye bakıyorum... Her defasında hiç şaşırmıyorum... Çünkü onu Ankara yıllarından tanıdığım günlerden beri her iktidar için hep aynı şeyleri yazıyor... Takdir de ediyorum..."

Özkök, yazısının devamında ise "Memleketin ciddi meselelerini memleketin en ciddi yazarlarına bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Özkök'ün yazısının tamamını okumak için TIKLAYIN...

twitter takip