Eski eşi tarafından defalarca dövülen Semine Eylence: 'Polise gittim, ifadesi alınıp serbest bırakılır dedi'

Eski+e%C5%9Fi+taraf%C4%B1ndan+defalarca+d%C3%B6v%C3%BClen+Semine+Eylence:+%E2%80%99Polise+gittim,+ifadesi+al%C4%B1n%C4%B1p+serbest+b%C4%B1rak%C4%B1l%C4%B1r+dedi%E2%80%99
ABONE OL

Türkiye'nin kanayan yarası olan ve yasalar bu konuda iyileşmediği için vakaların sürekli arttığı kadına şiddet olaylarına bir yenisi daha eklendi. Eski eşi tarafından kaçırılıp darp edilen Semine Eylence adlı kadın sosyal medyadan yardım çığlığında bulundu.

Semine Eylence isimli bir kadın, sosyal medya üzerinden bir video paylaşarak eski eşi tarafından kaçırıldığını ve darp edildiğini söyleyerek yardım çağrısında bulundu.
 
Geçen sene boşandığı Recep Yılmaz tarafından, sabah işe giderken bir araca bindirilerek kaçırıldığını anlatan Eylence, 4 saat boyunca işkenceye maruz bırakıldığını ve silahla tehdit edildiğini söyledi.
 
Saldırgan Yılmaz hakkında şikayetçi olan kadın "Tutuklanmadı, yakalanmadı, ifadesi dahi alınmadı. Polise gittim anlattım. Polis ifadesi alınır serbest bırakılır dedi" ifadelerine yer verdi.
 
 
Eski eşinden birçok kez dayak yediğini alatan ve vucudundaki yaraları gösteren Semine Eylence'nin kızları da annelerinin polise verdiği ifadenin resmini Twitter'dan paylaştı.
 
Eski eşinin kendisine silah ve bıçak çekerek ölümle tehdit ettiğini söyleyen Semine Eylence, yetkililerden yardım istedi.
 
Semine Eylence adına açılan ve kızlarının gönderi palşatığı hesaptan yaşadıklarını anlatan şiddet mağduru kadın, kadın örgütleri ve yetkililere seslenerek yardım istedi.  Kızları anneleri için #semineeylenceyesesol etiketi ile seslerini duyurmaya çalışıyor. 
 
twitter takip