Esra Elönü'nden açıklama! Babası koronavirüs nedeniyle mi hayatını kaybetti?

Esra+El%C3%B6n%C3%BC%E2%80%99nden+a%C3%A7%C4%B1klama%21;+Babas%C4%B1+koronavir%C3%BCs+nedeniyle+mi+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti?
ABONE OL

Esra Elönü umreden dönen babasının vefatının ardından koronavirüs söylentileri hakkında bir açıklamada bulundu.

 
Haber7.com yazarı, Ülke TV programcısı ve yazar Esra Elönü umre dönüsü bu sabah hayatını kaybeden babası Şaban Elönü'nün koronavirüs testinin negatif çıktığını belirtti.
 
Esra Elönü'nün babası emekli imam Şaban Elönü, umre dönüşü bu sabah İstanbul Gaziosmanpaşa'daki evinde hayatını kaybetti.
Gaziosmanpaşa Merkez Camii emekli imamlarından olan Elönü'nün evinde Sağlık Bakanlığı yetkilileri inceleme başlatırken ailenin de takibe alınmıştı.
 
İstanbul'da yaşayan 62 yaşındaki Elönü'nün ölüm nedeninin tüm dünyayı etkisi altına alarak binlerce ölüme neden olan ve Türkiye'de de 6 kişide görülen yeni tip Koronavirüs(Kovid-19) ile ilgisinin olup olmadığı endişe yaratmıştı.
 
Esa Elönü babasının ölüm haberini duyurduğu sosyal medya mesajından bu konuyla ilgili de açıklama yaparak, babasının koronavirüs testinin negatif çıktığını ifade etti.
 
Elönü, babasının ölüm nedeni için adli tıptan rapor beklediklerini de açıkladı. 
 
Şaban Elönü’nün umre dönüşü grip belirtileri olduğu, bunun haricinde bilinen bir rahatsızlığı olmadığı ifade edilmişti.
 
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da, dün akşam yaptığı açıklamada; geçen hafta umreden dönen bir vatandaşta koronavirüs tespit edildiğini açıklamıştı. 
 
 
 
twitter takip