Fahrettin Altun'dan İstanbul Sözleşmesi açıklaması: 'Güçlü Kadın Güçlü Türkiye' diyeceğiz

Fahrettin+Altun%E2%80%99dan+%C4%B0stanbul+S%C3%B6zle%C5%9Fmesi+a%C3%A7%C4%B1klamas%C4%B1:+%E2%80%99G%C3%BC%C3%A7l%C3%BC+Kad%C4%B1n+G%C3%BC%C3%A7l%C3%BC+T%C3%BCrkiye%E2%80%99+diyece%C4%9Fiz
ABONE OL

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kamuoyunda büyük tepkiyle karşılanan Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çıkma kararını bu sözlerle savundu...

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun "Dünden bugüne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kadınların toplumsal, ekonomik, siyasi ve kültürel hayata daha fazla katılmaları için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz"

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, kamuoyunun tepki gösterdiği Türkiye'nin İstanbul Sözleşmesi'nden çekilmesine ilişkin sosyal medya platformru Twitter'dan bir mesaj yayımladı.

Altun, şunları kaydetti:

"Dünden bugüne Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde kadınların toplumsal, ekonomik, siyasi ve kültürel hayata daha fazla katılmaları için verdiğimiz mücadeleyi kararlılıkla sürdürüyoruz. Kadınlar, hayatın nesnesi değil öznesidir! Her zaman 'Güçlü Kadın Güçlü Türkiye' diyeceğiz."

twitter takip