Faruk Bildirici'den Mehmet Barlas'a: 65 yaşın üstünde olduğuna göre kendisi de bunalıma girmiş olabilir mi?

Faruk+Bildirici%E2%80%99den+Mehmet+Barlas%E2%80%99a:+65+ya%C5%9F%C4%B1n+%C3%BCst%C3%BCnde+oldu%C4%9Funa+g%C3%B6re+kendisi+de+bunal%C4%B1ma+girmi%C5%9F+olabilir+mi?
ABONE OL

Sabah yazarı Mehmet Barlas'ın, bildiri yayımlayan 104 emekli amirale yönelik sarf ettiği '65 yaşın üzerinde bulunduklarına göre geçen yılın mart ayından beri bunalım içindedirler' sözlerine, Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici'den dikkat çeken bir yanıt geldi.

Sabah gazetesi başyazarı Mehmet Barlas, bugünkü yazısında "Montrö Sözleşmesi" ve “cübbeli-sarıklı general” konusundaki görüşlerini bir bildiri ile açıklayan ve hükümet tarafından sert tepki gören 104 emekli amiral hakkında tepki toplayan ifadelere yer verdi.

Barlas, yazısında amiraller için “Bu emekli amiraller 65 yaşın üzerinde bulunduklarına göre geçen yılın mart ayından beri bunalım içindedirler” ifadelerini kullanırken, Medya Ombudsmanı Faruk Bildirici'den kendisine aynı göndermeyle dikkat çeken bir yanıt geldi.

Bildirici, Twitter'dan paylaştığı mesajında Barlas'ın yazısının ilgili bölümünü paylaşarak üzerine "Mehmet Barlas da 65 yaşın

üstünde olduğuna göre kendisi de bunalıma girmiş olabilir mi?" notunu düştü.

 

Mehmet Barlas'ın bugünkü yazısını okumak için TIKLAYIN...

twitter takip