Fatih Altaylı'dan kendisini tehdit eden MHP Milletvekili'ne: 'Haddini bilecek... '

Fatih+Altayl%C4%B1%E2%80%99dan+kendisini+tehdit+eden+MHP+Milletvekili%E2%80%99ne:+%E2%80%99Haddini+bilecek...+%E2%80%99
ABONE OL

Fatih Altaylı son günlerde MHP'li isimlerden kendisine gelen tehditkar sert sözlere bugünkü yazısından cevap verdi. Altaylı, mahkemeye başvuracağını söyleyerek 'Tehdit, hakaret ve hedef gösterme öyle kolay işler değil' dedi.

Habertürk yazarı Fatih Altaylı kendisini tehdit eden MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt'a bugünkü yazısından cevap verdi.
Cemal Enginyurt,  sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda "İnanç vergisi alınsın" başlıklı yazısına atıfta bulunarak "Fatih Altaylı denen zavallı, gördüğüm ilk yerde düşman muamelesi göreceksin" diyerek Altaylı'yı tehdit etmişti. 
 
"Altaylı yine kaşınmışsın. Küfür, hakaret, senin için iltifat yerine geçiyor. Sinsi bir şekil de, dinsizlik propagandası yapıyorsun. Azdınız, kudurdunuz" gibi cümleler kuran Cemal Enginyurt, bir sonraki tweetinde ise "Fatih Altaylı, yarın ki yazında cenazemi camiden kaldırmayın diye vasiyet et. Aksi halde,senin için hoş olmaz. Seni en iyisi yaksınlar. Toprağa bile pislik bulaştırırsın" demişti.
 
Habertürk kanalını da protesto eden Enginyurt, "Turgay Ciner sen ve senin başı boş havlayan itinden tiksindik. Ülkücü düşmanlığı size birşey kazandırmaz" gibi ifadeler kullanmıştı.
 
Fatih Altaylı'ya benzer ifadeler kullanan bir diğer MHP'li isim de  Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın olmuştu. Fatih Altaylı'nın İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'i konuk ettiği programı sert ifadelerle eleştiren Semih Yalçın'a, Fatih Altaylı'nın cevabı "Sizi muhatap alacak düzeye inmeyi asla düşünmüyorum. Sizinle yargı karşısında hesaplaşacağız" olmuştu.
 
Cemal Enginyurt'un da Fatih Altaylı'yı tehdit etmesinin ardından ünlü gazeteciden bir açıklama daha geldi.
 
Fatih Altaylı Cemal Enginyurt hakkında da dava açacağını ifade ederek, "Tehdit, hakaret ve hedef gösterme öyle kolay işler değil.Herkes haddini bilecek" dedi.
 
Fatih Altaylı'nın yazısı şu şekilde:
 
Söylemediğim, ağzımdan çıkmayan sözler üzerinden bana tehdit ve hakaret kampanyası yürüten iki vekil hakkında ‘Ne yapacaksın?’ diye soranlar var.
 
Ne yapacağım. Tabii ki, yargıya gideceğim.
 
Tehdit ve hakaret ve hedef gösterme öyle kolay işler değil.
 
Herkes haddini bilecek.
 
Bu kadar mı?
 
Evet bu kadar!
 
Bazı okurlar “Birkaç gün önce sağlık çalışanlarına dokunanı döverim boyum 190 diyordun. Cemal Enginyurt’a da desene” demişler.
 
İki nedenle böyle bir şey söylemem.
 
1- Kendisi öyle veya böyle bir milletvekili. Seçmenlerine saygımdan ötürü böyle bir şey söyleyemem.
 
2- Aynı kişi daha önce emekli Albay Ali Türkşen’e sallamış Türkşen’den "Yiğidim buradan boş sallama, yakın düşeriz bir gün laf çakmak nasıl olur kısa mesafeden gösteririm ben sana. Türk Ordusu'nun şerefini iki paralık edenlerle yan yana durmaya devam...” yanıtını alınca sesi soluğu ve hatta nefesi kesilmişti. Yani anladınız siz onu!
twitter takip