Fatih Portakal'dan eleştirilere cevap geldi: 'Türkiye'nin en farklı ana haberi” diyorum'

Fatih+Portakal%E2%80%99dan+ele%C5%9Ftirilere+cevap+geldi:+%E2%80%99T%C3%BCrkiye%E2%80%99nin+en+farkl%C4%B1+ana+haberi”+diyorum%E2%80%99
ABONE OL

Ünlü haberci Fatih Portakal, Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Havalimanı'ndaki görüntülerini yayınlamadığı için gelen eleştirilere cevap verdi.

CHP İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu'nun Ordu Havalimanı'nda Vali Seddar Yavuz için "Valiniz itlik yapmıştır" dediği iddialarının gerçek olduğunu ve görüntüleri izlediğini söyleyen Fox TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal'dan eleştirilere cevap geldi.

Görüntüleri izlediğini ancak RTÜK'ten gelebilecek ceza nedeniyle yayınlamadığını belirten Fatih Portakal eleştirilerin hedefi olmuştu.

Fatih Portakal "RTÜK’ün o görüntülere ceza vermeyeceğini adın gibi biliyorsun. Bu iş giderek ikinci bir Kabataş olayına dönmeye başladı. Buna alet olma", "Sende mi yandaş olmaya başladın. Görüntüleri yayınlamadan bunları söylemen hiç doğru değil", "Yakında A Haber de mi izleyeceğiz seni" gibi eleştirilerle karşı karşıya kaldı.

Bazı meslektaşları da Fatih Portakal'ın bu görüntüleri habercilik anlayışı gereği yayınlaması gerektiğine dair mesajlar paylaştı ve yayınlamadığı taktirde olayın 'Kabataş' yalanı gibi anılacağını belirtti.

 

FATİH PORTAKAL: " FARKLI TEPKİLERE ALIŞTIM..."

Öte yandan AK Parti destekçileri de Fatih Portakal'ın söz ettiği görüntüleri yayınlamasını istiyor ve yayınlamadığı için tepki gösteriyor.

Fatih Portakal ise tüm bu tepkilere sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklamayla cevap verdi. Seyircinin farkılı tepkilerine alıştığını belirten Fatih Portakal "Zaman zaman hoşnutsuzluk yaşayanlar olabiliyor. Bu işimin sonuç bölümündeki bir gerçeklik. Değiştirebileceğim bir durum değil" dedi.

 

 

twitter takip