Fatih Portakal'dan RTÜK Başkanı'na cevap: 'Her şekilde kendimi ifade edebilirim'

Fatih+Portakal%E2%80%99dan+RT%C3%BCK+Ba%C5%9Fkan%C4%B1%E2%80%99na+cevap:+%E2%80%99Her+%C5%9Fekilde+kendimi+ifade+edebilirim%E2%80%99
ABONE OL

Fatih Portakal, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in ana haber bülteni sunucularına yorum yasağı gelebileceğini ima eden sözleri hakkında bir yorumda bulundu.

Fox TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in ana haber bülteni sunucularına yorum yasağı getirilebileceği yönündeki sözleri hakkında konuştu.
 
Ebubekir Şahin'in bu sözleriyle yorum yapması en çok engellenmek istenen ismin Fatih Portakal olduğu düşünülmüştü. Fatih Portakal da, bu konudaki sessizliğini bozdu.
 
Portakal, Twitter hesabından bir açıklama yaptı ve RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'i yayınına davet etti. 
 
Fatih Portakal, yorumlara yasak geleceğine ihtimal vermediğini belirterek "Gelse bile bu kez jest ve mimikler devreye girer" dedi. 
 
Fatih Portakal, "Gazetecilikte yüksek lisans yapmış birinin bu cümleleri kurması üzücü. Emirle yorumlara yasak gelse bile -ihtimal vermiyorum- bu kez mimikler jestler devreye girer. Her şekilde kendimi ifade edebilirim.@rtukkurumsal başkanı anahaberime keşke  konuk olsa" tweetini paylaştı.
 
twitter takip