Fatih Portakal'ın arazisinde yıkım gerçekleşti! İşte, yeni hali!

Fatih+Portakal%E2%80%99%C4%B1n+arazisinde+y%C4%B1k%C4%B1m+ger%C3%A7ekle%C5%9Fti%21;+%C4%B0%C5%9Fte,+yeni+hali%21;
ABONE OL

Ünlü haberci Fatih Portakal'ın kaçak yapılaşma olduğu iddiasıyla gündem olan çiftlik evi arazisindeki küçük alanın kiremitleri toplatıldı.

Fox TV Ana Haber Bülteni'ni sunan başarılı haberci Fatih Portakal, İzmir Seferihisar'da bulunan çiftlik evinin arazisine dair yeni gelişmeleri paylaştı.
 
Arazi için kaçak yapılaşma olduğu iddiasıyla inceleme başlatılmasının ardından kaçak yapıya rastlanmamıştı ancak hükümete yakın gazetelerde 8.3 dönümlük çiftliğin inceleme raporuna ulaşıldığı ve ağaç kolonlar üzerine dikilen, çatısı kiremitlerle kapatılan 40 metrekarelik sundurmanın kaçak olduğu için yıkılacağını iddia etmişti.
 
Fatih Portakal da söz konusu raporun kendisinden bildirilmeden önce iktidara yakın medyaya servis edilmesi hakkında şikayette bulunmuştu.
 
Portakal, ayrıca drone kamerası ile evinin fotoğraflarını çeken medya mesnupları hakkında da şikayette bulunmuştu.
 
Şikayet başvurusunun hala cevep beklediğini ifade eden Fatih Portakal, arazisine de kiremit cezası verildiğini açıkladı.
 
4 tarafi açık ,garaj olarak kullanılan küçük bir alanın üzerindeki kiremitlerin toplandığını ifade eden Fatih Portakal, bu kararı "Komik ama gerçek" diyerek eleştirdi.
 
 
twitter takip