Fatih Portakal'ın bayram mesajı akıllara Yaprak Dökümü karakterini getirdi!

Fatih+Portakal%E2%80%99%C4%B1n+bayram+mesaj%C4%B1+ak%C4%B1llara+Yaprak+D%C3%B6k%C3%BCm%C3%BC+karakterini+getirdi%21;
ABONE OL

Ünlü haberci Fatih Portakal'ın bayram mesajında kullandığı 'Ağzımızın tadı bozulmasın' ifadesi akıllara Yaprak Dökümü dizisinin karakteri Hayriye Hanım'ı getirdi.

Fox TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal'ın attığı bayram mesajı takipçileri tarafından espirili yorumlara neden oldu.
 
Fatih Portakal'ın bayram mesajındaki ifade akıllara bir dönemin fenomen dizisi Yaprak Dökümü'ndeki Hayriye karakterinin repliğini getirdi.
 
Portakal, Twitter hesabından yayınladığı mesajında "Ağzımızın tadı bozulmadan huzurlu bir bayram geçirmek dileğiyle. Ramazan bayramınız mübarek olsun" ifadelerine yer verdi.
 
Bu mesajdaki "Ağzımızın tadı bozulmadan" ifadesi ise bazı sosyal medya kullanıcılarının akıllarına Yaprak Dökümü dizisindeki Hayriye karakterini getirdi.
 
2006-2010 seneleri arasında 5 sezon Kanal D ekranlarında yayınlanan dizide Güven Hokna'nın canlandırdığı Hayriye karakterinin "Aman Ali Rıza Bey, ağzımızın tadı kaçmasın" sözü dizide çok kullanıldığı için oldukça akılda kalmıştı. Bu replik zaman zaman diziyle ilgili paylaşımlarda hala espiri konusu olmaya devam ediyor.
 
Fatih Portakal'ın bayram mesajındaki benzer ifade dikkat çekince bazı sosyal medya kullanıcıları "Ali Rıza Bey'in mi bayramını kutluyorsunuz", "İçinize Hayriye Hanım mı kaçtı" gibi esprili yorumlar yaptı.
 
 
twitter takip