Fetullah Gülen öldü mü? Pensilvanya'da koltuk kavgası...

Fetullah+G%C3%BClen+%C3%B6ld%C3%BC+m%C3%BC?+Pensilvanya%E2%80%99da+koltuk+kavgas%C4%B1...
ABONE OL

New Jersey’de bulunan Tughra Books isimli kitap yayıncısı ve Blue Dome Press Twitter hesaplarından FETÖ ele başı Fetullah Gülen için taziye mesajı yayınlandı. Mesajda, örgütü artık Gülen'in kara kutusu ve özel kalemi Cevdet Türkyolu’nun temsil edeceği öne sürüldü. Yakınları iddiaları yalanlarken, kısa süre sonra mesajlar silindi. Durumun Pensilvanya'daki koltuk kavgası nedeniyle olabileceği yorumları yapıldı.

New Jersey’de bulunan Tughra Books isimli kitap yayıncısı ve Blue Dome Press Twitter hesaplarından FETÖ elebaşı Fetullah Gülen için yayınladıkları taziye mesajları kafaları karıştırdı.

Fetullah Gülen'in yeğeni ve Samanyolu TV ekran yüzlerinden olan Kemal Gülen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Gülen'in sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Kemal Gülen; "Muhterem hocamızın sağlık durumu çok iyidir Allaha hamdolsun. Endişeye gerek yok, günlük programına devam ediyor. Yalancılar ise iftiraları altında ezildiler. Bu yalan haberler bizi bir kez daha kenetledi. Allah hepinize af ve afiyet versin." açıklamasıyla iddiaları yalanladı.

Hastalığını açıklamıştı

Gülen, son yayınlanan videosunda “Çok küçük bir eforu taşıyamayacak kadar hastayım” diyerek hasta olduğunu duyurmuştu.

Ekrem Dumanlı da yalanladı

FETÖ'nün yayın organlarından kapatılan Zaman gazetesinin Eski Genel Yayın Yönetmeni, hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ'cü Ekrem Dumanlı sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Kendisi de ABD'de bulunan Firari Ekrem Dumanlı iddiaları yalanladı.

Gülen'i 1 saat önce ziyaret ettiğini belirten firari Dumanlı öldü iddialarının yalan olduğunu belirterek gayet sağlıklı olduğunu iddia etti.
Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni firari Ekrem Dumanlı, Twitter hesabından Gülen'i 'öldü iddialarından' 1 saat önce ziyaret ettiğini duyurarak 'Sonra gördüm ki bazı zevzekler gün boyu öldü haberi yaymışlar. Bunlara haber vereyim, çoğunuzun helvasını yiyecek kadar sağlıklı, yaşıyor' dedi.

Fethullahçılar, Gülen'in öldüğüne dair haberlerin cemaate ait bazı kurumların sosyal medyalarının hacklenmesi sonrası ortaya atıldığını öne sürdü.

Yakınları iddiaları yalanlarken, kısa süre sonra mesajlar silindi. Durumun Pensilvanya'daki koltuk kavgası nedeniyle olabileceği yorumları yapıldı.  (Takvim)

twitter takip