FOX Haber'de Fatih Portakal depremi!

FOX+Haber%E2%80%99de+Fatih+Portakal+depremi%21;
ABONE OL

Medya dünyasından bomba etkisi yaratan bir haber geldi... FOX Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal'ın, yönetimin ikna çalışmalarına rağmen, görevinden istifa ettiği iddia edildi.

Haberglobal.com.tr'nin haberine göre; FOX Ana Haber Bülteni Sunucusu Fatih Portakal FOX TV'den ayrılma kararı aldı.

FOX TV'nin anchorman'i Fatih Portakal, Haziran ayında 10 aylık haber maratonuna ara verdiğini ve Eylül'de tekrar ekrana döneceğini açıklamıştı. Fakat Portakal'in uzun ara döneminde çokça dedikodu yayıldı. Bu dedikodular Fatih Portakal'ın geri dönmeyeceği yönündeydi.

Haberglobal.com.tr'nin edindiği bilgilere göre Fatih Portakal geri dönmeyerek FOX TV'den ayrılma kararı aldı.

Kişisel sebeplerle ayrılmak istediğini yönetime bildiren Portakal'a kanal yönetimi bu kararından vazgeçmesi için ısrarcı olsa da Portakal'in kesin kararını verdiği öğrenildi.Fatih Portakal'ın ayrılık kararının arka planında yeni bir kanal olup olmadığı da belli oldu. Portakal, yeni bir kanala geçmeyecek ve dinlenmeye çekilecek.

FOX TV'nin bu kararın ardından hızla yeni bir isim için harekete geçtiği ve bir isimle anlaşma da sağlandığı öğrenildi.Bu hafta ortasına kadar yeni ismin de açıklanacağı belirtildi.

İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek'ten açıklama

Habertürk TV'de yayınlanan Habertürk Gündem programının konukları arasında yer alan İsmail Saymaz ve Deniz Zeyrek, Fatih Portakal'ın istifa ettiği iddiasıyla ilgili açıklamlarda bulundular.

Programın sunucusu Veyis Ateş, "Konuşacaklarımız belli. O dediğini konuşamayacağız değil mi İsmail? Şaşırdım birden bire" sözleri sonrası İsmail Saymaz'a da "Bir başka televizyondaki gelişmeyi, bir başka televizyonda... Adını anmışken söyleyelim bari. Öğrendiğimiz kadarıyla Fatih Portakal Fox TV Ana Haberi sunma görevinden çekildi" dedi.

Daha sonra ise Veyis Ateş'in "Kesin bilgi!" sorusuna ise, İsmail Saymaz "Ben öyle öğrendim. İstifa ettiği yönünde bilgi öğrendim" dedi.

Mete Yarar'ın "En iyi Deniz (Zeyrek) bilir" sözleri sonrası Deniz Zeyrek de "Bu tür şeyler sonuçta ticari şeyler. Bir bilgim var ama resmi olarak açıklamadıkları için bilmiyorum.... Ben buraya gelmeden önce Osman Gökçek aradı, o sordu. Ondan önce başka biri sordu. Demekki bir yerde çıktı. Bir gazetenin internet sitesinde mi yayınlanmış? 'Fatih Portakal bıraktı' diye... Zannedersem öyle bir gelişme olabilir. Ben de doğrusunu isterseniz, duydum" dedi.

DENİZ ZEYREK: SÖYLEMEM DOĞRU OLMAZ

Veyis Ateş'in "Kendisiyle görüşmediniz mi?" sorusuna ise Deniz Zeyrek. "Bir şeyler biliyorum ama söylemem doğru olmaz. Öyle anlaşılıyorki Fatih bitirmiş, bu ilişkiyi ben öyle anladım okuduklarımdan" dedi.

 

twitter takip