Fox TV'den koronavirüs önlemi! Çalışanlar için bu karar verilmiş!

Fox+TV%E2%80%99den+koronavir%C3%BCs+%C3%B6nlemi%21;+%C3%87al%C4%B1%C5%9Fanlar+i%C3%A7in+bu+karar+verilmi%C5%9F%21;
ABONE OL

İsmail Küçükkaya, bu sabahki canlı yayınında Fox TV'de haber merkezi dışındaki çalışanların evden çalıştığını açıkladı.

 

Geçtiğimiz Aralık ayında Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan ve 3 ay gibi kısa bir sürede tüm dünyaya yayılyarak küresel bir salgın haline gelen koronavirüs artan vaka sayılarıyla birlikte insanları panikletmeye devam edilirken hem devletin hem de bazı özel şirketlerin aldığı önlemler devam ediyor.
 
İçişleri Bakanlığı'nın en son aldığı karar ile bu akşamdan itibaren eğlence mekanları geçici süreliğine faaliyetlerini durdurdu.
Maçlar seyircisiz oynatılırken, birçok kültür sanat etkinliği de ertelenmiş ya da iptal edilmişti.
 
Hatta; dün akşam oynanan Galatasaray- Beşiktaş maçının koronavirüs tehlikesi nedeniyle seyircisiz oynatılmasına tepki göstererek maçların da ertelenmesi gerektiğini söyledi.
 
Maç sonrası yayıncı kuruluşa açılamalar yapan Muslera futbolcular ve stad çalışanlarının da hayatlarının risk altında olduğunu belirterek, "Bence utanç verici bir gece yaşadık. Çok fazla futbolun konuşulmasına gerek yok. Şu anda dünyanın içinde olduğu bir sağlık problemi var. Taraftarsız oynatılma kararı verildi ama bizim canımız yok mu? Biz, rakip takım oyuncuları, burada çalışanlar riskin içinde" dedi.
 
FOX TV ÇALIŞANLARINI EVDEN ÇALIŞIYOR!
 
Fox TV'de sabah haberleri programı 'Çalar Saat'i sunan deneyimli gazeteci ve televizyoncu İsmail Küçükkaya da, canlı yayında kanalın aldığı kararı duyurdu.
İsmail Küçükkaya, Çalar Saat programında yaptığı açıklamayla, haber merkezi dışında diğer personelin evlerinden çalıştıklarını açıkladı. Koronavirus'un görüldüğü birçok ülkede şirketler de bu tarz kararlar almışlardı.
 
Fox TV'nin ardından Demirören Medya'da benzer tedbirler alındı. Hürriyet'in intrenet bölümünde görev yapan bir grup evden çalışmaya başlarken, Kanal D'de bazı çaışanların even çalıştığı öğrenildi.
 
Kanal ve gazete binasına gelmeye devam eden çalışanların ise; bugün servis araçlarına gelen sağlık görevlileri tarafından ateşleri ölçüldü. 
 
 
twitter takip