Gazeteci Metin Özkan'ın aynı masada yemek yediği kadının çantasından dolarları alıp cebine attığı anlar kamerada!

Gazeteci+Metin+%C3%96zkan%E2%80%99%C4%B1n+ayn%C4%B1+masada+yemek+yedi%C4%9Fi+kad%C4%B1n%C4%B1n+%C3%A7antas%C4%B1ndan+dolarlar%C4%B1+al%C4%B1p+cebine+att%C4%B1%C4%9F%C4%B1+anlar+kamerada%21;
ABONE OL

Gazeteci Metin Özkan’ın bir kadının çantasından para aldığı görüntü ortaya çıktı. Özkan, görüntüler için 'montaj' dedi.

Aralık 2021’de İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki Masterchef restoranında geçtiği öğrenilen olayda Özkan’ın on civarında insanın bulunduğu aynı grubun içerisindeki Ufuk Enginler isimli kadının çantasından para aldığı görülüyor.

Edinilen bilgilere göre, Özkan’la aynı masada oturan Enginler, restorantın giriş bölümünün olduğu yere çantasını bırakıyor. Metin Özkan, Ufuk Enginler arkasını dönüp gidince çantadan paraları alıp cebine koyuyor. Aldığı paranın ise 700 dolar olduğu iddia edildi.

Aktarılanlara göre, parasının çantada olmadığını anlayan Ufuk Enginler restorantın kameralarının kontrol edilmesini isteyince olayın farkına varıyor.

Kamera kayıtlarının incelendiğini öğrenen Özkan, iddiaya göre Enginler’e parasını yolluyor ama Enginler parayı geri almıyor.

Metin Özkan’ın bunun üzerine daha büyük bir para teklifinde bulunduğu ve Enginler’in bu teklifi de kabul etmeyince tehdide varan sözlere maruz kaldığı ileri sürüldü.

 

 

"MONTAJ" DEDİ

İddialara ilişkin TELE1’den Esma Yapıcı’ya konuşan Metin Özkan, “Saçma sapan montaj, iftira bir haber. Metin Özkan’ı böyle mi susturacaklar? Avukatlarımız gerekli işlemlere başladılar. Montaj bir görüntü üzerinden ne  olabilir ya? Kolay mı o kadar insan harcamak? Avukatlarım konuyla ilgileniyor” ifadelerini kullandı.

twitter takip