Haber Global editörü hayatını kaybetti!

Haber+Global+edit%C3%B6r%C3%BC+hayat%C4%B1n%C4%B1+kaybetti%21;+
ABONE OL

Haber Global'de kültür-sanat editörü olarak çalışan Ufuk Kaan Altın hayatını kaybetti.  Kaynak: Haber Global editörü Ufuk Kaan Altın hayatını kaybetti

15 Ekim 2020 sabahı geçirdiği beyin kanaması sonrasında tedavi altına alınan Altın'ın Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde beyin ölümü gerçekleşti. 

Altın, Haber Global'de kültür-sanat editörü olarak çalışıyordu...

Haber Global'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

Değerli çalışma arkadaşımız Ufuk Kaan Altın'ın 15 Ekim 2020 sabahı geçirdiği beyin kanaması sonrasında tedavi altına alındığı Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde beyin ölümünün gerçekleştiği bilgisini büyük bir üzüntüyle almış bulunuyoruz. Sevgili Kaan'ın da isteyeceği gibi ve ailesinin onayıyla Kaan'ın kalbi, şu anda başka hayatlara umut olmak için organ bağışı amacıyla yaşam destek ünitesine bağlı olarak atmaya devam ediyor.

Beyin ölümü gerçekleşen mesai arkadaşımız sevgili Ufuk Kaan Altın, bağışladığı organlarıyla belki de sönmek üzere olan bir çok hayata can verecek. Çalışma arkadaşları olarak çok sevdiğimiz Kaan'ı bir daha göremeyecek olmanın üzüntüsüyle başta ailesine, 8 gün boyunca tedavi çabalarını anbean takip eden arkadaşları ile sevdiklerine ve Haber Global ailesine baş sağlığı ve sabır diliyoruz.

Organ nakli sürecinin tamamlanmasını ardından Ufuk Kaan Altın'ın cenaze işlemlerine ilişkin detaylar belli olacak ve ayrıca duyurulacaktır. Kaynak: Haber Global editörü Ufuk Kaan Altın hayatını kaybetti 

twitter takip