Habertürk- CNN Türk reyting polemiği devam ediyor!

ABONE OL

Ahmet Hakan'ın reyting yazısıyla başlayan polemik devam ediyor. Habertürk'ün Ahmet Hakan- Fatih Altaylı tartışması sonrası yayınladığı tanıtım dikkat çekti.

Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan'ın 'Tarafsız Bölge' programını yaptığı Cnn Türk'ün Şubat ayında AB grubunda prime time'da en çok izlenen haber kanalı olduğunu açıklamasının ardından başlayan polemikte Habertürk'ten dikkat çeken bir tanıtım reklamı geldi.

Ahmet Hakan'ın bu yazısından sonra Habertürk yazarı Fatih Altaylı, AB grubunda en çok izlenen haber kanalının Habertürk olduğunu söyleyerek Ahmet Hakan'ı yalancılıkla suçlamış ve iki gazeteci arasında bir polemik başlamıştı.

Bu gelişmelerin ardından ise Habertürk dikkat çeken bir tanıtım yayınladı.

Habertürk'ün deneuimli ekran yüzleri Fatih Altaylı, Ceren Bektaş Atuk, Ebru Baki, Didem Arslan Yılmaz ve Habertürk TV Genel Yayın Yönetmen Yardımcısı Kürşad Oğuz'un yer aldığı tanıtımda, "AB izleyici grubu haber kanalları lideri olan Habertürk; televizyonu, radyosu ve dijital platformlarıyla hep yanınızda" ifadeleri kullanılıyor. 

'Gücü Özgürlüğünde' slogonu ile yayınlanan tanıtımın Ahmet Hakan ile yaşanan polemiğin hemen ardından imalı bir şekilde yayınlanması ise ilerleyen günlerde bu tartışmanın devam edeceği şeklinde yorumlandı. 

twitter takip