Habertürk TV'de yeni gelişme! Yönetici kadrosuna hangi isimler atandı?

Habert%C3%BCrk+TV%E2%80%99de+yeni+geli%C5%9Fme%21;+Y%C3%B6netici+kadrosuna+hangi+isimler+atand%C4%B1?
ABONE OL

MHP'nin hedef göstermesinin ardından Ankara Temsilcisi'ni görevden alan, ardından da Genel Yayın Yönetmeni istifa eden kanalda yeni görevlendirmeler yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter'in HaberTürk TV'de "Para Gündem" programını sunan Ebru Baki'yi hedef almasının ardından kanalın Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir'in, Baki'ye canlı yayında destek verdiği gerekçesiyle partiden gelen baskılar sonucu görevine son verilmişti. Bu gelişmenin hemen sonrasında ise kanalın Genel Yayın Yönetmeni Kürşad Oğuz, görevinden istifa etmişti. 

Bugün yaşanan yeni bir gelişmeye göre; kanalda yeni görevlendirmeler yapıldı. İlk olarak Habertürk TV Ankara Temsilciliği'nde Haber Müdürü olarak görev yapan Çimen Çetin, kanalın Politika Haberleri Koordinatörlüğü görevine getirildi.

İkinci görev değişikliği ise Show Haber'den Habertürk TV'ye transferle yapıldı. Show Haber Haber Yayın Yönetmeni Yardımcısı Faruk Demirel de Habertürk TV Prime Time Haber Programları Koordinatörü olarak görevlendirildi. Demirel'in, MHP'ye yakın bir isim olduğu belirtiliyor...

twitter takip