Habertürk yazarı Kübra Par, Cüneyt Özdemir'i savundu: 'Haksızlık ediyorlar'

Habert%C3%BCrk+yazar%C4%B1+K%C3%BCbra+Par,+C%C3%BCneyt+%C3%96zdemir%E2%80%99i+savundu:+%E2%80%99Haks%C4%B1zl%C4%B1k+ediyorlar%E2%80%99
ABONE OL

Habertürk yazarı Kübra Par, bugünkü yazısında son günlerin en çok tartışılan ismi Cüneyt Özdemir'i yazdı.

Habertürk yazarı ve Habertürk TV programcısı Kübra Par, bugünkü köşe yazısında son günlerin en çok tartışılan ismi Cüneyt Özdemir'i kaleme aldı.
 
Kübra Par, Son günlerde yaptığı açıklamalar ve YouTube üzerinden yaptığı yayınlarıyla oldukça eleştirilen Cüneyt Özdemir'e destek olan bir yazı yazdı.
 
Cüneyt Özdemir'e haksızlık yapıldığını ifade eden Kübra Par, meslektaşının haber programı yapan bir gazeteci için başarılı olduğunu belirtti.
 
Kübra Par, gazetecinin görevinin her meşru siyasi görüşe eşit mesafeden yaklaşıp gereken soruları sormak olduğunu ve takdiri kamuoyunun vereceğini de sözlerine ekledi.
 
Kübra Par'ın yazısı şöyle:
 
Youtube’da yeni bir yol seçti kendine. Başarılı da oldu. 1 milyon aboneye ulaşmak zevzek içeriklerle prim yapan Youtuber’lar için kolay olabilir ama haber programı yapan bir gazeteci için bu net bir başarıdır.
 
Hele de ki bunu mahallecilik yapmadan yani işin kolayına kaçmadan yapıyorken...
 
Son aylarda hemen hemen tüm partilerden siyasetçileri konuk etti.
 
Fakat yine de kimseye yaranamıyor. Sağdan da vuruyorlar, soldan da...
 
Önceki gün HDP’den Garo Paylan’ı aldı yayına. Teşekkür bir tarafa en büyük eleştiriler ve hakaretler HDP’lilerden geldi.
 
Vay efendim neden yayında sadece “PKK’yı terör örgütü olarak görüyor musunuz?” diye sormuş.
 
Gerçi haksız sayılmazlar, soracak daha çok soru vardı. Mesela “Dün ekmeğinin peşinde 4 gariban işçinin yol çalışması sırasında Silopi’de bomba patlatılarak öldürülmesi de 'sebep değil sonuç' mudur?” diye de sorabilirdi...
 
Gazeteciliğin esası her meşru siyasi görüşe eşit mesafeden yaklaşıp gereken soruları sormaktır. Biz sorumuzu sorar, “Takdir kamuoyunun” deriz. Konuğun verdiği yanıtın değerlendirmesini halk yapar.
 
Tam da bunu yapmaya çalışıyor Cüneyt. Hakkında atıp tutanların haksızlık ettiğini düşünüyorum.
 
twitter takip