Hakkında 'öldü' haberleri çıkan Özkan Uğur: 'Şükürler olsun yaşıyorum. İyiyim... '

Hakk%C4%B1nda+%E2%80%99%C3%B6ld%C3%BC%E2%80%99+haberleri+%C3%A7%C4%B1kan+%C3%96zkan+U%C4%9Fur:+%E2%80%99%C5%9E%C3%BCk%C3%BCrler+olsun+ya%C5%9F%C4%B1yorum.+%C4%B0yiyim...+%E2%80%99
ABONE OL

Müzik dünyasının efsane gruplarından MFÖ'nün üyelerinden usta müzisyen ve oyuncu Özkan Uğur, hakkında çıkan ölüm haberlerinin ardından bir açıklama yaptı.

Sosyal medyada hakkında hayatını kaybettiği yönünde haberler çıkan ünlü sanatçı Özkan Uğur, konuyla ilgili bir açıklama yaptı.
 
2013 yılında lenfoma (lenf kanseri) teşhisi konulan ve bir süre önce yeniden tedavi görmeye başlayan Özkan Uğur'un hayatını kaybettiğine dair söylentiler dün akşam saatlerinde sosyal medyada dolaşmaya başladı.
 
İddiları ilk olarak ünlü sanatçının yakın arkadaşı Can Yılmaz Twitter hesabından yaptığı "Yine saçma sapan bir ölüm haberi düşüyor sosyal medyaya ve çığ gibi büyüyor yalan bilgi. Muhatabın; eşini, dostunu, ailesini düşünmeden, pervasızca. Ne meraklıyız emin olmadığımız haberleri yaymaya. Özkan Uğur evde belgesel seyrediyor...Ayıptır" mesajıyla yalanladı.
 
Arkasından bir açıklama da Özkan Uğur'dan geldi.
 
Özkan Uğur açıklamasında; "Sosyal medyada yalan bir haber dolaşıyor. Maalesef beni gene öldürdüler.Allah’a şükürler olsun yaşıyorum, iyiyim. Herkese iyi bayramlar. Sevgiler" diyerek ölüm haberlerine tepki gösterdi. 
 
twitter takip