Halk TV’de Gökmen Karadağ krizi tatlıya bağlandı

Halk+TV%E2%80%99de+G%C3%B6kmen+Karada%C4%9F+krizi+tatl%C4%B1ya+ba%C4%9Fland%C4%B1
ABONE OL

Sunucu Gökmen Karadağ’ın Halk TV’den istifa etmesiyle ilgili açıklama yapan kanalın Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, “O Halk TV’nin temel direklerinden biridir. Kırmışız. Düzelttik. Bir yere gidemez” dedi.

Halk TV'den istifa ettiğini açıklayan Gökmen Karadağ ile ilgili açıklama yapan Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, Karadağ’ın kanalda devam edeceğini duyurdu.

Halk TV’de “Açıkça” tartışma programını sunan Gökmen Karadağ, dün istifa ettiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan, Karadağ, “Hoşça kalın dostlarım. Katkınız için desteğiniz için umudunuz için çok teşekkürler. Hiçbiri boşa gitmedi merak etmeyin. Gerçek eninde sonunda kazanacak bu ülkede ama o zafer döneme göre kalıba girenlerin zaferi olmayacak” ifadelerini paylaştı.

Karadağ’ın kullandığı “Zafer döneme göre kalıplara girenlerin zaferi olmayacak” demesi ise “Sözün muhatabı kim?” sorusunu akıllara getirdi.

“KIRMIŞIZ, DÜZELTTİK”

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, bugün yaptığı paylaşımda ise Karadağ'ın kanala geri döndüğünü belirtti. Toktaş, Twitter hesabından şu sözleri kaydetti:

"İş yaşamı bu. Yanlışlar yapabiliyoruz. Gökmen Karadağ ile konuştuk. O Halk TV’nin temel direklerinden biridir. Kırmışız. Düzelttik. Bir yere gidemez. Meraklanan çok oldu. Birlikteyiz yine. Bu akşam 20.00’de bekleriz."

 

twitter takip