Hilal Kaplan'dan, İsmail Saymaz ve Hülya Hökenek'e: Bilinsin: Bu sayfa kapanmadı! Daha çook anlatacaklarım var...

Hilal+Kaplan%E2%80%99dan,+%C4%B0smail+Saymaz+ve+H%C3%BClya+H%C3%B6kenek%E2%80%99e:+Bilinsin:+Bu+sayfa+kapanmad%C4%B1%21;+Daha+%C3%A7ook+anlatacaklar%C4%B1m+var...
ABONE OL

Gazetecileri hedef gösterdiği gerekçesiyle Habertürk TV yayınından kovulan Hilal Kaplan, İsmail Saymaz ve Hülya Hökenek'e sosyal medya hesabından yanıt verdi.

HaberTürk'te yayınlanan 'Enine Boyuna' programına telefonla katılan Sabah Gazetesi köşe yazarı Hilal Kaplan, programın moderatörü Hülya Hökenek, gazeteci İsmail Saymaz ve HaberTürk hakkında konuştu. Kaplan'a cevap Saymaz'dan geldi.

Programda adının geçtiğini söyleyen Kaplan, "Cevap hakkımı kullanmak istiyorum" diyerek sosyal medya hesabından tweet attı. Tweeti gören Hökenek, Kaplan'ı programa bağladı.

Hilal Kaplan, ilk olarak Hülya Hökenek'i daha sonra İsmail Saymaz'ı hedef aldı. Son olarak HaberTürk'ü hedef alan Kaplan, stüdyoyu buz kestirdi.

Son olarak Hülya Hökenek Hilal Kaplan'ı, "Hilal Hanım siz itibar suikasti yapıyorsunuz. Siz cevap hakkı sınırlarını aştınız. Size çok teşekkür ediyoruz" diyerek yayından aldı.

İsmail Saymaz, "Hilal Kaplan çözüm sürecinde poşu bağlayıp çözüm süreci bitince asker postalı giymiş bir kadın. Hilal Kaplan Taraf Gazetesi'nin tetikçisi. Ben bu stüdyolarda cemaatlçilerin yüzüne konuşurken gıkını çıkaramıyordu Hilal Kaplan.  Ben İlhan Cihaner'i Hanevi Avcı'yı yazdığımda cemaatin bulunduğu gazeteden bana ateş ediyordu.  Hilal Kaplan kim ki ya?  Hilal Kaplan kim olabilir? Hilal Kaplan Fetullah Gülen için şiir yazmış bir kadın. Utanmadan şimdi o geçmişini sileceğini zannediyor. PKK ile ilgili övgü dolu tweetleri cirit atıyor Twitter'da." ifadelerini kullandı.

Hilal Kaplan sosyal medyadan tartışmayı sürdürdü. Hilal Kaplan'ın açıklaması şöyle oldu:

"Nitekim aldılar.. Gerçekleri yüzünüze vurdum, şimdi kudurun!

Cevap hakkımı kullandırmadılar. Daha çook anlatacaklarım var! YouTube kanalımda cevap vereceğim. Beklemede kalın. Ayrıca yasal haklarımı da sonuna dek kullanacağım. Bilinsin: Bu sayfa kapanmadı!"

twitter takip