Hilal Kaplan’dan Serdar Ekşioğlu hamlesi!

Hilal+Kaplan%E2%80%99dan+Serdar+Ek%C5%9Fio%C4%9Flu+hamlesi%21;
ABONE OL

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, organize suç örgütü lideri Sedat Peker’le telefon görüşmesi yayınlanan iş insanı Serdar Ekşioğlu ile ilgili açıklama yaptı.

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, organize suç örgütü liderliği suçlamasından aranan Sedat Peker'in, Sedar Ekşioğlu'yla görüşme kaydını yayınlamasının ardından Twitter hesabından açıklama yaptı.

Sedar Ekşioğlu, Peker'le görüşmesinde Kaplan'ın eşi Süheyb Öğüt'ün Pelikan grubunu yönettiğini ve Kaplan'ın yardımcısıyla görüştüğünü söylemişti.

Ekşioğlu, “Reisim şu Pelikan'a girmeden aslında, daha girmeden artık... İşte ben şeyi aradım, Hilal'ın kocası. Pelikanın başı o zaten, Süheyb'i ben aradım” demiş, Peker de “Benimle görüşmek istemiş zaten, Fatih'le görüşmüş, ilk günler görüşmek istemiş” karşılığını vermişti.

Hilal Kaplan, Twitter paylaşımında Ekşi'nin söylediklerinin doğru olmadığını belirtti ve yaşananlardan Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Davutoğlu'nun ekibinde yer alan Taha Ün'ü sorumlu tuttu.

Dava açacaklarını aktaran Kaplan, “Serdar Ekşi denen yalancı ile 'alakamız' şudur: Kendisi Taha Ün ile yakındır. O yüzden bu videoda hakkımızda söylediklerinin Taha Ün-Davutoğlu ekibi kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Eşimle cepte görüştüğü tarihi açıklasın; HTS kayıtlarını talep edeceğiz & iftiradan dava açacağız” ifadelerini kullandı.

'İKİ YIL ÖNCE ARAYA RİCACILAR KOYARAK EŞİMLE BİR DEFA GÖRÜŞTÜ'

Daha sonraki paylaşımında Ekşioğlu'nun eşi Süheyb Öğüt'le bir kez görüştüğünü söyleyen Kaplan, “Serdar Ekşi denen yalancı iki yıl önce araya binbir ricacı koyarak eşimle bir defa görüşmüş. Eşim nasıl bir tip olduğunu anlayınca telefonundan dahi engellemiş. Şimdi çıkmış geçen hafta görüştüm diye yalan uyduruyor. Mahkemede hesaplaşacağız” dedi.

FEYZA ÖZNUR: EKŞİ BANA ULAŞTI, BAHSİ GEÇEN KİŞİLERLE İRTİBATIM OLMADIĞINI SÖYLEDİM

Twitter hesabından açıklama yapan ve Serdar Ekşioğlu'nun Kaplan'ın yardımcısı olduğunu söylediği Feyza Öznur, "Malum videoda Serdar Ekşioğlu'nun dediği gibi ona ben ulaşmadım. Kendisi beni aradı. Bahsi geçen kişilerle hiçbir irtibatım olmadığı gibi bir hukukumuzun olmadığını da kendisine ilettim. İsmimin böyle çirkin bir konuda geçmesinden son derece rahatsızım" ifadelerini kullandı.

Öznur, Pelikan grubunun çatı kuruluşu olduğu belirtilen Bosphorus Global'den ayrılmıştı. Öznur, 1 yıl önce görevi bıraktığına dair tweetleri de paylaştı.

twitter takip