Hürriyet Gazetesi'nde dikkat çeken yenilik! Ahlakı öne çıkaran bir 'Cuma Sayfası' geliyor!

H%C3%BCrriyet+Gazetesi%E2%80%99nde+dikkat+%C3%A7eken+yenilik%21;+Ahlak%C4%B1+%C3%B6ne+%C3%A7%C4%B1karan+bir+%E2%80%99Cuma+Sayfas%C4%B1%E2%80%99+geliyor%21;
ABONE OL

Ahmet Hakan, bugünkü yazısında Hürriyet'te çıkacak Cuma sayfasının haberini duyurdu.

Hürriyet Gazetesi'nin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan bugünkü yazısında; Cuma günlerine özel dini içerkli bir sayfa hazırladıklarını duyurdu.
 
Hakan'ın bugünkü yazısında aktardığı bilgilere göre; sayfayı gazetenin Ramazan Sayfası'nı da hazırlayan araştırmacı -yazar Naci Öncel hazırlayacak.
 
Hakan, Cuma sayfası için; "Ahlakı, fazileti, erdemi, iyiliği öne çıkaran bir cuma sayfası geliyor. Her cuma zevkle okuyacaksınız" dedi. 
 
Cuma sayfası için gazeteci Zafer Arapkirli, "Bence, bir de mescid açın MedyaSentır'da. Tazminatsız işten atıldıkları için açlığa mahkum edilen 45 eski Hürriyet çalışanı için de her "Cuma" dua etmeyi unutmayın" mesajını yayınlarken bir başka gazeteci Asena Özkan da, "Hürriyet'te bundan böyle ahlakı, fazileti, erdemi, iyiliği öne plana çıkaracak (kendi aktarımları) bir 'Cuma Sayfası'nın yer alacak olması elbette her şeyden önce 3 kuruş için kendileri satan 'gazetecilere' için yararlı olacaktır" tweetiyle tepkisini gösterdi. 
twitter takip