Hürriyet muhabirinden Fatih Altaylı'ya küfürlü tepki: 'Utanmadan Hürriyet'e saldırıyorlar...'

H%C3%BCrriyet+muhabirinden+Fatih+Altayl%C4%B1%E2%80%99ya+k%C3%BCf%C3%BCrl%C3%BC+tepki:+%E2%80%99Utanmadan+H%C3%BCrriyet%E2%80%99e+sald%C4%B1r%C4%B1yorlar...%E2%80%99
ABONE OL

Fatih Altaylı'nın son zamanlarda yazılarında sürekli yüklendiği Hürriyet Gazetesi'nin muhabirinden ünlü gazeteciye sert bir tepki geldi.

Hürriyet'in deneyimli Beşiktaş muhabiri İsmail Er, son zamanlarda gazeteyi köşe yazılarında sık sık eleştiren Habertürk yazarı Fatih Altaylı'ya çok sert bir tepki gösterdi.
 
Fatih Altaylı geçtiğimiz günlerde, Hürriyet'in parayla iş insanlarına haber ve röportaj yapmayı teklif ettiği söylentilerini köşesine taşımış ve "Bir zamanların amiral gemisi olan Hürriyet şimdinin saltanat kayığı oluyor" ifadelerine yer vermişti.
 
Bu eleştirilere de gazetenin genel yayın yönetmeni Ahmet Hakan yazdığı bir yazı ile karşılık vermişti.
 
Fatih Altaylı'ya Hürriyet içinden bir tepki de, deneyimli Beşiktaş muhabiri İsmail Er'den geldi. İsmail Er, Fatih Altaylı'nın Hürriyet'te çalıştığı zamanlarda yakınlarını işe soktuğunu iddia etti. 
 
İsmail Er, kelimesini tamamlamadan küfürlü bir ifade de kullandı.
 
İsmail Er, Twitter hesabından Fatih Altaylı'nın Hürriyet için söylediği sözleri paylaşarak, "Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Atama ile geçmiş dönemde PR, Ajans ahbap çavuş ilişkileri ile Hürriyet''te köşeleri kapıp eş, damat, çocuklarını önemli göreve getirip, ajanslar kurarak batırdıktan sonra kaçanlar şimdi utanmadan ekmek yedikleri Hürriyet'e saldırıyorlar. Hasst..." ifadelerini kullandı.
 
twitter takip