İktidara yakın gazeteciden Buket Aydın için spoiler: 'İzleyicilerini fazla bekletmeyecek... '

%C4%B0ktidara+yak%C4%B1n+gazeteciden+Buket+Ayd%C4%B1n+i%C3%A7in+spoiler:+%E2%80%99%C4%B0zleyicilerini+fazla+bekletmeyecek...+%E2%80%99
ABONE OL

Star yazarı Ersoy Dede, Kanal D'den istifa eden Buket Aydın'ın yeni sezonda ekrana döneceğini açıkladı. Dede'nin açıklaması bu kanalın 24 TV olduğunu düşündürse de başka bir iddia da medya kulislerinde dolaşmaya başladı...

Geçtiğimiz günlerde 2 yıldır yürüttüğü Kanal D Haber Başkanı ve Ana Haber Bülteni sunuculuğu görevinden istifa eden Buket Aydın'ın yeni adresi için medya kulislerinde yeni iddialar dolaşmaya başladı.
 
Buket Aydın, geçen Cumartesi günü iki yıldır 'Ana Haber Bülteni'ni sunduğu Kanal D'den istifa ettiği duyurmuştu.
 
İstifa nedeni olarak yoğun temposunu ve bu tempodan dolayı yıpranmışlığını gösteren Buket Aydın, kendi hayatına vakit ayıracağını söylemişti.
 
7 yıllık eşi Erce Baykal ile de yollarını ayıran Buket Aydın'ın yeni adresi için de bir iddia ortaya atıldı.
 
 İktidara yakınlığıyla bilinen Star Gazetesi'nin yazarı ve 24 TV'nin programcısı Ersoy Dede, Twitter hesabından Buket Aydın için "Senelerdir yaptığı her işin hakkını veren Buket Aydın'ın izleyicilerini fazla bekletmeyeceğini sanıyorum. Yeni yayın döneminde, bomba gibi bir projede izleyeceğiz. Merakla bekliyoruz" tweetini paylaştı.
 
 
Ünlü habercinin de 'Hayırlısı' diyerek cevap verdiği bu tweet, Aydın'ın 24 TV'de bir programa başlayacağını düşündürdü. 
 
Ancak, Aydın için kulislerde dolaşan iddia; Belçikalı bir grubun Türkiye'de medya yatırımı yapacağı ve Buket Aydın'ın da grubun başına geçeceği yönünde. 
twitter takip