'İmamoğlu, İyi Parti’nin adayı olarak ortaya çıkabilir' iddiası

%E2%80%99%C4%B0mamo%C4%9Flu,+%C4%B0yi+Parti%E2%80%99nin+aday%C4%B1+olarak+ortaya+%C3%A7%C4%B1kabilir%E2%80%99+iddias%C4%B1
ABONE OL

Independent Türkçe'den Ali Kemal Erdem'e açıklamalarda bulunan Genar Araştırma Şirketi’nin sahibi İhsan Aktaş, 'Kılıçdaroğlu aday olursa İmamoğlu, İyi Parti’nin adayı olarak ortaya çıkabilir.' dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, FOX TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programında yaptığı açıklamada cumhurbaşkanı adayının Millet İttifakı’nın ortak kararıyla belirleneceğini ve birden fazla aday olabileceğini söylemesi sonrasında, konuyla ilgili Independent Türkçe'den Ali Kemal Erdem'e açıklamalarda bulunan Genar Araştırma Şirketi’nin sahibi İhsan Aktaş, seçime giderken asıl tartışmanın Millet İttifakı partisi üyeleri arasında değil, CHP içinde parti yönetimi ile belediye başkanları arasında olacağını öne sürdü.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun İYİ Parti'nin adayı olabileceğini öne süren Aktaş, "Seçimi kazandığından beri İmamoğlu, daha çok İyi Parti ile ittifak yaptı." dedi.

Aktaş devamında, "CHP kurumsalını belediyeye pek yaklaştırmadı. Kılıçdaroğlu aday olursa İmamoğlu, İyi Parti’nin adayı olarak ortaya çıkabilir." diye konuştu.

twitter takip