İrfan Değirmenci: Namuslu gazeteciler, ay başında hesaplarına yatacak maaşlarını bekliyorlar

%C4%B0rfan+De%C4%9Firmenci:+Namuslu+gazeteciler,+ay+ba%C5%9F%C4%B1nda+hesaplar%C4%B1na+yatacak+maa%C5%9Flar%C4%B1n%C4%B1+bekliyorlar
ABONE OL

Halk TV Ana Haber sunucusu İrfan Değirmenci, Habertürk TV'nin ekran yüzü Veyis Ateş’le ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Organize suç örgütü lideri olduğu iddiasıyal hakkında yakalama kararı çıkarılan Sedat Peker, yayınladığı son videosunda, HaberTürk’de görev yapan Veyis Ateş hakkında önemli ddialarda bulunmuştu.

Peker’in hakkında ağır ifadeler kullandığı Veyis Ateş Habertürk TV‘deki 17:00’de sunması gereken Ana Haber bültenine çıkmadı. Gerekçe olarak yıllık izinli olduğu söylendi.

haberiskelesi.com'un haberine göre; deneyimli televizyoncu İrfan Değirmenci, Ateş'le ilgili Halk TV‘deki Ana Haber bülteninde dikkat çeken bir eleştiride bulundu.

Gazetecilerin sermaye gruplarıyla ve siyasetçilerle olan çarpık ilişkileri hakkında çarpıcı tespitlerde bulunan İrfan Değirmenci’nin değerlendirmesi şöyle:

“Türkiye kirlendi çok kirlendi. En başta da medya kirlendi. Bunu biliyorduk, ama şimdi somut iddialarla ve işin içinde olan biri tarafından konuşuldu ve herkes tarafından öğrenilmiş oldu. Bu anlatılanlardan sonra, bu iddialardan sonra bir gazetecinin mesleği devam ettirebilmesi... Böyle dehşet konforlu hayatlara öykünenler bizim sektörde son zamanlarda lüks teknesinde poz verenler Instagram’dan lüks hayatını gözler önüne serenler yalılarda lüks otellerde hayatlarını takipçileri ile paylaşanlar peydahlar oldu. Bu değirmenin suyu nereden gelmekteydi? Aileden kalan bir para da demiyorlar! Mesleğini namusuyla yapan, ‘namusu maaşından daha yüksek olan’ gazeteciler, ki çoğunluktadırlar hala bedel ödemeyi göze alarak hala bu işi yapamaya devam edenler ay başında hesaplarına yatacak maaşlarını bekliyorlar. Beklerler patron durumu olsun da parayı yatırsın diye. Alın teri ile kazanılmış para, helal para yemeyi bilirler en güzelidir. Yastığa başınızı rahat koyarsınız, belki 2-3 yıl içinde değil ama uzun vadede saygın anılırsınız, emin olun. Çile çekmez misiniz çekersiniz. Kol saatinizi herkese övünerek göstermeyi verin. Ya da lüks aracınızdan inerken tesadüfen çekilmiş gibi fotoğraf paylaşmayı verin. Bu hayatlara öykünenler bu değildir hayattaki başarı. Bunu böyle anlatmak gerekiyor. 40 yaş üstüyüm, dolayısı ile anlatabilirim sanırım.”

twitter takip