İşine son verilen Halk TV sunucusu isyan etti: Hukuki mücadelemi sonuna kadar sürdüreceğim

%C4%B0%C5%9Fine+son+verilen+Halk+TV+sunucusu+isyan+etti:+Hukuki+m%C3%BCcadelemi+sonuna+kadar+s%C3%BCrd%C3%BCrece%C4%9Fim
ABONE OL

Ankara ofisini kapatan Halk TV, deneyimli sunucunun görevine son verdi.

Ekim ayında Ankara bürosunu kapatarak çalışanlarının işine son veren iş insanı Cafer Mahiroğlu'nun sahibi olduğu Halk TV’de tecrübeli sunucu Fatih Ertürk’ün görevine des on verildi.

Kanalın Ankara ofisinde "Günün Raporu" adlı programı sunan Ertürk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Halk TV'ye sitemde bulundu.

Ertürk mesajında, "8 yıl önce Gezi Parkı direnişiyle başlayan Halk Tv yolculuğum Ankara bürosunun kapatılmasının ardından bugün sona erdi." ifadelerini kullandı.

"HUKUKİ MÜCADELEMİ SÜRDÜRECEĞİM"

Yasal haklarının verilmediğini dile getiren Ertürk, "Haklı mücadelemi sürdürmek için yeniden birlikte olacağız. Alamadığım yasal hakları alabilmek için sonuna kadar hukuki mücadelemi sürdüreceğim. Bilmenizi istedim."dedi.

 

 

Ertürk, Halk TV’nin Ankara’daki son yayınında yer almıştı. Kapanış konuşmasını yapan Ertürk, “Size Ankara stüdyolarından son kez sesleniyorum. Bizim için son program olacak. Ankara bürosu kapanıyor ve İstanbul'a taşınıyor. Bu program da İstanbul'a gidecek ve orada yapılacak" ifadelerini kullanmıştı.

 

twitter takip