İsmail Küçükkaya'dan eski eşinin açıklamaları için cevap geldi!

%C4%B0smail+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkkaya%E2%80%99dan+eski+e%C5%9Finin+a%C3%A7%C4%B1klamalar%C4%B1+i%C3%A7in+cevap+geldi%21;
ABONE OL

İsmail Küçükkaya, eski eşi Eda Demirci'nin kendisi hakkındaki açıklama ve iddialarının ardından bir açıklama yaptı.

Fox TV ekranlarının sabah haberleri programı 'Çalar Saat'i sunan İsmail Küçükkaya, eski eşi Eda Demirci'nin fiziksel ve psikolojik şiddet ile aldatma iddialarına cevap verdi.
 
İsmail Küçükkaya, eski eşinin iki gündür gündemde geniş yer bulan açıklamaları hakkında avukatları Kezban Hatemi ve Nezihe Hıdıroğlu aracılığıyla bir açıklamada bulundu.
 
Açıklamada; Eda Demirci ve İsmail Küçükkaya'nın boşanmasının 6 ay önce kesinleştiği ve yapılan anlaşma gereği tarafların bir diğerinin izni olmadan basın kuruluşlarına hakkında açıklama yapamayacağı ifade edildi.
 
Açıklamada ayrıca; Eda Demirci hakkında bu protokole uymayarak yaptığı açıklamalar nedeniyle hukuki ve cezai başvuların yapılacağı ifade edildi ve genç kadının iddialarının gerçek dışı olduğu söylendi.
 
Eski eşinin söz konusu iddialarını yalanlayan ve bu iddiaların boşandıktan 6 ay sonra yeniden gündeme getirildiğini belirten Küçükkaya, “Hiç bir şekilde şiddet uygulamadım, kötü muamelede bulunmadım. İddia sahibi iddiasını ispat edebilirse verilecek her türlü cezaya razıyım” dedi.
 
Küçükkaya, yasal yollara başvurduğunu ve İstanbul 1. Aile Mahkemesinden Koruma Kararı aldığını bildirdi. 
 
Küçükkaya, aile mahremiyeti gereği şimdiye kadar sustuğunu ve her türlü ‘iftira ve karalamaya’ rağmen konuşmadığına dikkat çekerek, “İddia sahibinin iddialarını ispat edememesi üzerine kendisinin talebi ile anlaşmalı olarak sonuçlanan boşanma davasından yaklaşık 6 ay sonra asılsız iddialar tekrar gündeme getirilmiştir” dedi.
 
Küçükkaya, Eda Demirci'nin şimdiye kadar savcılığa ve güvenlik güçlerine başvurmadığının altını çizerek, “Şunun bilinmesini isterim ki, iddia sahibine hiçbir şekilde şiddet uygulamadım, kötü muamelede bulunmadım. Nitekim boşanma dava dosyasında  bunlara ilişkin küçük bir delil sunulmamıştır” ifadelerini kullandı.
 
İddia sahibi iddiasını ispat edebilirse verilecek her türlü cezaya razıyım. Ama haksız yere linç edilmeye de karşıyım” diyen Küçükkaya, olay hakkında çıkan haberleri “Kamuoyunda etkili gazeteciler üzerinde son zamanlarda kurgulanan ‘etkisizleştirme ve itibarsızlaştırma’ kampanyalarından bir örneğini de maalesef ben yaşamak durumunda kaldım. Nihai amacın ne olduğu bellidir” diye yorumladı.
 
 
İşte, o açıklama...
twitter takip