İsmail Saymaz, KRT TV'den ayrıldı! Peki neden?

%C4%B0smail+Saymaz,+KRT+TV%E2%80%99den+ayr%C4%B1ld%C4%B1%21;+Peki+neden?
ABONE OL

KRT TV'nin yorumcularından gazeteci İsmail Saymaz, dün akşamki canlı yayında kanaldan ayrıldığını açıkladı.

KRT TV ekranlarında yayınlanan "Şimdiki Zaman" adlı tartışma programınn yorumcularından olan Sözcü gazetesi yazarı İsmail Saymaz, programın dün akşamki bölümünde kadrodan ayrılacağını duyurdu.

Dün son kez ekrana çıktığını açıklayan Saymaz, ayrılığın nedeninin Sözcü yazarları Uğur Dündar ile Yılmaz Özdil arasında yaşanan kavgadan kaynaklı olmadığını, bu kararı bir ay önce aldığını ifade etti.

Saymaz, dün akşamki canlı yayında şu ifadeleri kullandı:

"Bu ekiple 2 yıldır yayıncılık hayatımızı sürdürdük. Benim açımdan, arkadaşlarımın da izniyle ben "Şimdiki Zaman" programındaki yolculuğumu bu hafta sonlandırıyorum. Bu tartışmalarla kesinlikle ilgisi yok. Bir aydır arkadaşlarıma bildirmiştim. Haziran sonu itibariyle ayrılacağımı söylemiştim. O nedenle arkadaşlarım bensiz devam edecekler. Ben de onları sizin gibi ekrandan severek, bazen onlara katılarak, bazen onları eleştirerek ama mutlaka yanlarında olduğumu bildirerek ilgiyle izleyeceğim. Belki konuk olarak katılacağım. Bugüne kadarki yolculuğumuzda Gürkan Hacır'a, Barış Yarkadaş'a, daha önce beraber olduğumuz Eren Erdem'e, Elfin Tataroğlu'na, bize imkan tanıyan önce Halk TV'ye şimdi ise KRT TV'ye, sizlere ve tabii ki değerli yol arkadaşımız ve ağabeyimiz Uğur Dündar'a çok teşekkür ederim."

twitter takip