İsmail Saymaz'dan 'Her yerden kovuldu' diyen gazeteciye: 'Yeri geldiğinde şerefli bir davranıştır'

%C4%B0smail+Saymaz%E2%80%99dan+%E2%80%99Her+yerden+kovuldu%E2%80%99+diyen+gazeteciye:+%E2%80%99Yeri+geldi%C4%9Finde+%C5%9Ferefli+bir+davran%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1r%E2%80%99
ABONE OL

İsmail Saymaz, yeni programının duyurusunu yaparken bir internet sitesinin sahibi olan Ömer Aydın adlı kişiden sert bir yorum geldi. Saymaz, bu yorumu cevapsız bırakmadı. Söz konusu mesajı atan kişi hakkında da çalışanlarının haklarını vermediği yönünde bir iddia ortaya atıldı.

Geçen Mart ayında Hürriyet Gazetesi ile yolları ayrılan ve Halk TV'de bir haber programına başlayacak olan ünlü gazeteci İsmail Saymaz, kovulduğu yönündeki bir yoruma cevap verdi.
 
İsmail Saymaz, YouTube üzerinden yayınlanacak ve yorumcu olarak yer aldığı programın duyurusunu yapınca, MMCTürk TV ve Haber365 internet sitesinin sahibi olan Dr. Ömer Aydın, Saymaz için "Her yerden kovuldu. Yakında evlenecek. Kanalına abone olun da aç kalmasın. Aç kalınca kuduruyor. Sağa sola saldırıyor" yorumunda bulundu.
 
 
 
 
İsmail Saymaz ise bu yoruma, "Ben bir işten kovulmadım. Bana teklif edileni reddettim ve ayrıldım. Hoş, kovulmak yeri geldiğinde şerefli bir davranıştır. Bunu şeref yoksunlarının anlaması güçtür. Pandemiden ötürü milyonlarca insanımızın işsiz kaldığı günlerde bu açıklamayı yapmak zorunda kaldığım için üzgünüm" karşılığını verdi.
 
 
İsmail Saymaz'ın bu karşılığına destek mesajları gelirken, 'Güngören Belediyesi CHP Meclis Üyesi' Ali Şar da,  Saymaz'a yorum yaparak söz konusu mesajı atan Ömer Aydın hakkında "İsmail Bey, bu ifadeleri kullanarak size saldıran kişi benim de yayıncılık hayatına başladığım MMCTürk TV ve Haber365 internet haber sitesinin sahibidir, kendisi birçok arkadaşımı, maaşını ve tazminatını vermeden işinden etmiş bir emek hırsızıdır. Utanmaz, saldırır böyle" mesajını yayınladı.
 
Saymaz da, Şar'ın yorumuna "İnanır mısınız, hiç şaşırmadım" diyerek cevap verdi. 
twitter takip