İsmail Saymaz'dan Melih Gökçek'e sert sözler: 'Giderken onun gibi ağlamadım...'

%C4%B0smail+Saymaz%E2%80%99dan+Melih+G%C3%B6k%C3%A7ek%E2%80%99e+sert+s%C3%B6zler:+%E2%80%99Giderken+onun+gibi+a%C4%9Flamad%C4%B1m...%E2%80%99
ABONE OL

Hürriyet Gazetesi yolları ayrılan ünlü gazeteci İsmail Saymaz, yorumcu olarak katıldığı programda Beyaz TV ve Melih Gökçek hakkında konuştu.

 
Hürriyet Gazetesi'ndeki 18 senelik yolculuğunu sonlandırdığını dün duyuran ünlü gazeteci İsmail Saymaz, akşam saatlerinde katıldığı TV programında Hürriyet'ten anlaşarak ayrıldığını ve tazminatını aldığını açıkladı.
 
İsmail Saymaz, Hürriyet'ten ayrılığını kovulma olarak haber yapan Beyaz TV ile Ankara Büyükşehir Belediye'sinin görevinden alınan eski başkanı Melih Gökçek'in hakkında attıığı tweetlere de cevep verdi.
 
İsmail Saymaz, dün akşam Halk TV ekranlarında yayınlanan ve yorumcu olarak katıldığı 'Şimdiki Zaman' programında Beyaz TV ve Melih Gökçek için "Anlaşarak ayrıldık. Öyle Beyaz TV'nin ifade ettiği gibi kovulmadım. Tazminatımı alarak ayrıldım. Ortada bir kovulma işlemi yok. Melih Gökçek gibi boş şişe misali kapının önüne konulmuş ya da sümüklü mendil gibi çöp kutusuna atılmış değilim. Ve onun gibi giderken de ağlayarak gitmedim" açıklamasını yaptı.
 
 
 
YENİÇAĞ GAZETESİ'NDEN İSMAİL SAYMAZ'A İŞ TEKLİFİ!
 
Öte yandan; Hürriyet'ten ayrılmasına çıktığı TV programları ve sosyal medyadaki paylaşımları nedeniyle yönetimle arasında oluşan anlaşmazlığın neden olduğu medya kulislerinde konuşulan İsmail Saymaz'a, Yeniçağ Gazetesi'nden teklif gitti.
Yeniçağ Gazetesi,  İsmail Saymaz'a "Korkma İsmail gel Yeniçağ'da yaz" sloganıyla çağrıda bulundu. 
İsmail Saymaz da bu teklife, "Beni mutlu ettiniz. Her gün okuduğum vatansever bir gazeteden teklifin gelmesine çok sevindim. Teşekkür ederim" karşılığını verdi.
 
 
İsmail Saymaz, son zamanlarda sürekli polemik yaşadığı Beyaz TV Genel Yayın Koordinatörü Osman Gökçek'in geçtiğimiz günlerde kendisine yorumculuk teklifinde bulunduğunu ancak bunu kendisine hakaret sayarak teklifi kabul etmediğini duyurmuştu.
 
 
twitter takip